Aydıntepe’ye de Çağrı Merkezi açılıyor

‘NZN Call Center’, Aydıntepe ilçesini de Çağrı Merkezi hizmeti ile buluşturacak.

Aydıntepe’ye de Çağrı Merkezi açılıyor
Bayburt Postası - Demirözü ilçesinde hayata geçirdikleri Çağrı Merkezi ile ilk etapta 50 kişiyi istihdam eden ve yakın bir zaman içerisinde bu sayıyı 100’e çıkaracak olan firma ‘NZN Call Center’, Aydıntepe ilçesini de Çağrı Merkezi hizmeti ile buluşturacak.

Aydıntepeli gençler için önemli bir istihdam kaynağı olacak girişim için Aydıntepe Belediyesi yer tahsisi yaptı.

Aydıntepe Belediye Başkanı Haşim Şentürk, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “NZN Call Center Solutıons' Özşeref Grup ile yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde ilk etapta 30 ilerleyen zamanda 100 kişi iş istihdamı sağlayacak Aydıntepe Çağrı merkezi için yer teslimini yaptık. Çağrı Merkezimiz en kısa sürede hizmete açılacaktır. İlçemize Hayırlı uğurlu olsun” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ozan 5 yıl önce

mademki çağrı merkezini kuracaklarsa neden kurmuyorlar .belediyenin kasasını sayın bakanımız doldurdu.Bütün borçları temizledi ayrım yapmadı. seçimden sonraya bırakmasınlar .şimdi kurunda aydın tepe halkıda görsün.