YGS ve LGS şampiyonlarına Vali Epcim'den ödül

Vali Cüneyt Epcim, başarılı öğrencileri ödüllendirdi.

YGS ve LGS şampiyonlarına Vali Epcim'den ödül
Bayburt Postası - Vali Epcim, Yükseköğretim Giriş Sınavı (YGS) ile Liselere Giriş Sınavı’nda (LGS) başarı gösteren öğrencileri makamında ağırladı. Öğrencileri başarılarından ötürü tebrik eden Vali Epcim, çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

Öğrencilere eğitim süreçlerine yönelik bir takım tavsiyelerde bulunan Vali Epcim, bu başarıların başta aileler ve öğretmenler olmak üzere kendilerini de sevindirdiğini ve gururlandırdığını dile getirdi.

Bir süre sohbet ettiği öğrencilere eğitim hayatlarında üstün başarılar dileyen Vali Epcim elde edilen sonuçta emeği bulunan aileler ve öğretmenlere de teşekkürlerini bildirdi.

Yükseköğretim Giriş Sınav’ında (YGS) sayısal alanda Bayburt birincisi Medine Yüceoğlu Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesini, eşit ağırlıklı alanda Bayburt birincisi Yasemin Kaya Hacettepe Üniversitesi Hukuk Fakültesini ve sözel alanda Bayburt birincisi Murat Kaymak Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesine yerleşti.

Liselere Giriş Sınavı’nda (LGS) Aydıntepe Şehit Erdal Eraslan Ortaokulu öğrencisi Göktuğ Semih İstek 500 tam puanla Türkiye birincisi Ankara Fen Lisesini, Bayburt Şair Celali Ortaokulu öğrencisi Emirhan Çiçek 488 puanla Bayburt ikincisi Trabzon Fen Lisesine ve Bayburt Ortaokul öğrencisi Ahmet Talha Karagüzel 484 puanla Trabzon Fen Lisesini kazandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahmet 5 yıl önce

MaşAllah başarılarının devamını dilerim dedekorkut kolejinden ses yok başarı yok aldatma ve yalan çok ben kazanayım birilerinin çocukları kaybetsin sahibi için önemli değil koleje çocularını verecekler önce veren pişman olan ve çocuklarını kolejden alan velileri bir dinleyin sonra karar verin

Avatar
Sezgin 5 yıl önce

Bu kolejinin hakkında iyi seyler duymadım sahibi uzmanlarında sahibi uzmanlarda calısıp cikanlar acayip seyler anlatiyorlar