Ülkü Ocaklarından 'Uyuşturucu ile Mücadele' konferansı

Ülkü Ocakları Bayburt İl Başkanlığı, "Uyuşturucu Madde Kullanımı, Bağımlılık ve Zararları" konulu konferans düzenledi.

Ülkü Ocaklarından 'Uyuşturucu ile Mücadele' konferansı
Bayburt Postası - Ülkü Ocakları Bayburt İl Başkanlığı, Bayburt Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Gökhan Budak Konferans salonunda "Uyuşturucu Madde Kullanımı, Bağımlılık ve Zararları" konulu konferans düzenledi.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezi'nin "Damarlarındaki Asil Kanı Kirletme, Uyuşturucuya Hayır" sloganıyla hayata geçirdiği proje kapsamında gerçekleşen konferansa, Sosyal Hizmetler Uzmanı Ömer Babaoğlu ve Doktor Abdullah Turan konuşmacı olarak katıldı.

Uyuşturucu madde kullanımının insan hayatına olan olumsuz etkilerini, fiziksel, moral, maddi ve toplumsal yönden irdeleyen konuşmacılar; uyuşturucu madde ile ilk karşılaşmanın önemini "Bir kereden birşey olmaz deme" sloganı ile vurguladılar.

Konferansın sonunda Ülkü Ocakları Bayburt İl Başkanı Fatih Ötünç konuşmacılara teşekkür ederek; uyuşturucuyu madde kullanımı ile ilgili mücadelelerinin, eğitim ve sosyal faaliyetler kapsamında artarak devam edeceğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.