Kaymakam Haskırış’ın eğitime verdiği destek unutulmadı

Aydıntepe Kaymakamı Selçuk Haskırış’ın Beylikova Kaymakamlığı döneminde eğitime verdiği destek unutulmadı.

Kaymakam Haskırış’ın eğitime verdiği destek unutulmadı
Bayburt Postası - Beylikova’da Fen Lisesi’nin hizmete girmesinde yoğun emekleri geçen eski Kaymakam Selçuk Haskırış’a gönderilen plaket ile teşekkür edildi.

Aydıntepe İlçe Kaymakamı Selçuk Haskırış, gönderilen plaketten duyduğu memnuniyete ifade etti. Konuyla ilgili duygularını aktaran Haskırış, "Çok uzak diyarlardan güzel bir hediye aldım bugün. Kurulmasında ve Eskişehir ortaöğretim kurumları arasında tercih edilir bir okul haline gelmesinde az da olsa emeğimiz olan Beylikova Fen Lisesi’nin hazırlamış olduğu ’Değerler Eğitimi Takvimi’ harika olmuş. Emeği geçen müdürüm Serdar Aynalı’yı, öğretmen arkadaşlarımı ve kıymetli öğrenci kardeşlerimi tebrik eder, başarılı çalışmalarının devamını dilerim. Her daim kalbimdesiniz" ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Selçuk Haskırış
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ozan 7 yıl önce

Bu hizmetlerini artık Bayburt ta da bekliyoruz.