İŞKUR ile Bayburt Üniversitesi arasında işbirliği protokolü

Bayburt Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü ile Bayburt Üniversitesi arasında iş birliği protokolü imzalandı.

İŞKUR ile Bayburt Üniversitesi arasında işbirliği protokolü
Bayburt Postası - Bayburt Üniversitesi'nde düzenlenen imza törenine Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, Bayburt Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Doktor Öğretim Üyesi Atakan Durmaz ile İŞKUR İl Müdürü Muhammet Abdullah Kahveci, Şube Müdürü Erol Fazla ve Kurs Yöneticisi İş ve Meslek Danışmanı Hakan Özdemir katıldı.

İŞKUR İl Müdürü Kahveci, mesleki eğitimlerin nitelikli eleman yetiştirme konusunda sıkıntı çeken işverenlere büyük katkı sağladığına işaret ederek, "İşverenlerimizin nitelikli işgücü ihtiyacını karşılamak üzere mesleki eğitim kurslarımızın gerek eğitici uygunluğu görüşü gerekse kurs içeriklerinin yer aldığı kurs modüllerinin sağlanmasında Bayburt Üniversitesinden önemli destek alınacaktır. İnşallah bu protokol ile vasıflı eleman sıkıntımızı da büyük bir ölçüde gidereceğimize inanıyorum” dedi.

Rektör Coşkun ise iş dünyasının nitelikli insan gücü eksiğine dikkat çekerek, mesleki eğitimin bu noktada önemli olduğunu söyledi.

Kahveci, imzalanan protokolün, meslek öğrenmek isteyen kişilerin istihdama katılmasında atılmış pratik ve doğru bir adım olduğunu ifade edip, Rektör Coşkun'a verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emre 5 yıl önce

Valla sayın rektörüm bi bayburtlu olarak gurur duyuyorum...inanin hergun gazeteye bakıyorum bayburt için bir taş daha koymussunuz helal olsun..Allah razı olsun inşAllah uzun dönem daha bayburtumuza hizmet edersiniz