Bayburt Üniversitesi’nden Çift Anadal Fırsatı

Öğrencilerinin öncü sistemlerle eşdeğer koşullarda birikim elde etmesini sağlamak amacıyla sürekli yenilenme ve işlevsel büyüme stratejisi uygulayan Bayburt Üniversitesi, Çift Anadal Programı fırsatını hizmete sundu.

Bayburt Üniversitesi’nden Çift Anadal Fırsatı
Bayburt Postası - Konuya ilişkin bir açıklamada bulunan Rektör Prof. Dr. Selçuk Coşkun, çift Anadal programının öğrencilere ikinci bir meslek sahibi olma, farklı alanlardaki mesleki ve bireysel gelişimi arttırma, ikinci bir alanda uzmanlaşma ve mesleki yeterliliği akademik sermaye ile bütünleştirme, iş hayatına bir adım önde başlama ve zaman kaybı olmaksızın iki farklı diploma sahibi olabilme imkanları sunduğunu; modern eğitim anlayışı bakımından ileri derecede nitelikli bir hizmet olduğunun altını çizdi. Zaman ve hız mefhumunun birlikte anıldığı günümüz dünyasında eğitimi hızlılık sistemine entegre etmeyi planladıklarını ifade eden Coşkun, Çift Anadal Programı’na yoğun ilgi beklediklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.