Bayburt Üniversitesi'nde kayıt heyecanı

Bayburt Üniversitesinin fakülte ve yüksekokullarında 2017-2018 eğitim öğretim yılı kayıtları başladı.

Bayburt Üniversitesi'nde kayıt heyecanı
Bayburt Postası - Bayburt Üniversitesinin fakülte ve yüksekokullarında 2017-2018 eğitim öğretim yılı kayıtları başladı.

Rektör Selçuk Coşkun yüz yüze kayıt yaptırmaya gelen öğrencileri tebrik ederek, kampüs içerisinde bir süre öğrencilerle sohbet etti, 2017-2018 eğitim öğretim yılında kendilerine başarılar diledi.

Merkezi yerleştirme sonuçları ve Özel Yetenek Sınavları sonuçlarına bağlı olarak, üniversite bünyesinde yürütülen programlarda öğrenim görmeye hak kazanan öğrenci adaylarının kayıtları başladı.

Öğrenciler kayıt işlemlerini e-Devlet üzerinden 11-16 Ağustos tarihleri arasında yaptırabilecekler. Sistem üzerinden kayıt yaptıramayan veya yüz yüze kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler ise 14-18 Ağustos tarihleri arasında üniversitenin Öğrenci Daire Başkanlığına gelerek işlemlerini yaptırabilecekler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.