Bayburt Üniversitesi ile PTT arasında protokol

Bayburt Üniversitesi ile PTT İl Başmüdürlüğü arasında indirimli gönderim protokolü imzalandı.

Bayburt Üniversitesi ile PTT arasında protokol
Bayburt Postası - Bayburt Üniversitesi öğrencilerinin, akademik ve idari personellerinin PTT Kargo hizmetinden %45 indirimle faydalanmasına yönelik protokol, Rektör Prof. Dr. Selçuk Coşkun ve PTT İl Başmüdürü Mehmet Karabaş tarafından imzalandı.

Rektörlük makamında gerçekleşen imza töreninde konuşan Rektör Coşkun, Türkiye’nin neredeyse her şehrinden öğrenci ve akademisyenlere ev sahipliği yapan Bayburt’ta kargo hizmetlerinin önemli olduğunu dile getirdi. PTT ile yapılan işbirliğinin özellikle öğrencilerin ekonomisine ciddi katkı sağlayacağını düşündüklerini belirten Coşkun, sosyal sorumluluk yaklaşımından dolayı Karabaş’a teşekkür etti.

Başmüdür Karabaş ise, üniversitenin kent için bir değer olduğunu ifade ederek, gönderim sirkülasyonunu genişletmeyi amaçladıklarını söyledi. Karabaş, kargo ve iletişim hizmetleri konusunda hizmet standartlarını genişlettiklerini ve üniversite gönderilerinde artış beklediklerini sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.