Bayburt'ta 67 adet Eba Destek Noktası kuruldu

Bayburt'ta okullar bünyesinde 67 adet Eba Destek Noktası kuruldu.

Bayburt'ta 67 adet Eba Destek Noktası kuruldu
Bayburt Postası - Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk 81 ilde kurulan Eba Destek Noktalarında bulunan öğrenci, öğretmen ve idareciler ile video konferans yoluyla bir araya gelerek Eba Destek Noktaları hakkında bilgiler sundu. Bakan Selçuk, sunumunda 81 ilde 1420 adet Eba Destek Noktası kurulduğunu çok yakında bu sayının 5200'e çıkarılacağını söyledi.

Bayburt İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Karakaşoğlu, dijital eğitim araçları ve genişbant internet eğitimi sunulan Eba Destek Noktalarından evinde bilgisayar veya internet hizmetine ulaşamayan tüm öğrencilerin faydalanabileceğini bildirdi.



Bayburt'ta 67 adet Eba Destek Noktası kurulduğunu ve hizmet vermeye başladığını belirten Karakaşoğlu, "Eba Destek Noktalarına gelen öğrencilerimiz temizlik, hijyen ve mesafe kurallarına uygun bir şekilde bu hizmeti alabilecekler. Hafta içi 09.00-18.00, hafta sonu 10.00-18.00 saatleri arasında hizmet verecek olan Eba Destek Noktaları hakkında detaylı bilgi almak için http://uzaktanegitim.meb.gov.tr/ebadn/ internet adresini ziyaret edebilir veya okul idarelerine müracaat edebilirsiniz" şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ömer 4 yıl önce

Bayburt'ta ikitane okulda eba ders işleme noktası var görünüyor.peki buralara uzak olan öğrenciler nereden faydalanacak?her okulda bilgisayar var bu okullarda bu çocuklar o kulun bilgisayar larında faydalansa olmazmı.her evde bilgisayar yok mobilden faydalanıyor..herkesde mobilde yok farzedelim 6sınıf öğrencisi mobil almadım ona zaman ayırmasın okusun diye e şimdide ders işleyemiyor Bayburt milli eğitim müdürü bu soruna bir çare bulmasını istirham ediyoruz...