Bayburt Ortaokulu'ndan TUBİTAK Bilim Fuarı

Bayburt Ortaokul ve İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin hazırlamış oldukları TÜBİTAK Bilim Fuarı sergisi büyük ilgi gördü.

Bayburt Ortaokulu'ndan TUBİTAK Bilim Fuarı
Bayburt Postası - Öğrenciler tarafından 3 ay boyunca hazırlanan projelerin yer aldığı TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı sergisine öğrencilerin yanı sıra veliler ve vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.
Katılımcılar stantları gezerek öğrencilerin hazırladığı projeleri yerinde inceledi ve bilgi aldılar.

Okul bahçesindeki sergide 76 öğrenci tarafından üretilen 40 proje sergileniyor.

Konuya ilişkin bilgi veren Okul Müdürü Mahir Pamukçu, 36 öğretmen nezaretinde 76 öğrencinin 40 adet proje hazırladığını belirtti.

Projelerin 3 aylık yoğun bir çalışmanın ürünü olduğunu da sözlerine ekleyen Pamukçu şunları kaydetti:

“Öğrencilerimizin hayata farklı şekilde ve pencerede bakış açılarını ve bilim adamları yolunda gelişmelerini kaydettik.  Gençlerimiz artık fikirleriyle, düşünceleriyle bizleri şaşırtacak noktada. Beklediğimizin üzerinde aşama kaydediyorlar. Ben kendilerini ve öğretmenlerini tebrik ediyorum. Ayrıca sergimize yoğun ilgi gösteren tüm katılımcılara da teşekkür ediyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emmi 5 yıl önce

Artık şu tubitak projelerine bir sınırlama gelmeli ciddi alınacak hiç bir proje yok sadece para almak ve reklam için yapılıyor gibi