Bayburt Eğitim Bir-Sen'de 4. olağan kongre

Bayburt'ta Memur-Sen Konfederasyonu'na bağlı Eğitimciler Birliği Sendikasının 4. Olağan Kongresi yapıldı.

Bayburt Eğitim Bir-Sen'de 4. olağan kongre
Bayburt Postası - Kongreye  Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, İl Genel Meclis Başkanı Yusuf Elçi, Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Kolukısa, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda sendika üyesi katıldı.

Kongre sonucunda başkanlığa Kenan Turan seçilirken, yönetiminde Adem Karabulut, Adil Kacır, Bülent Koçyiğit, Burak Eskici, Ayhan Bozo ve Fatih Yazıcı seçildi.

Denetleme Kurulunda Ekrem Akbaş, Adem Durulmuş, Mehmet Çakmak, Tevfik Büyükkülekçi, Özdem Akdeniz; disiplin kurulunda ise İmkan Tıraş, Abdulsamet Aslan, Hasan Basri Topsakal, Mustafa Aslanhan, Osman Nuri Orak isimleri görev aldı. 

Memur-Sen Bayburt Şube Başkanı Fikret Özbey, kongrede yaptığı konuşmada sendika olarak eğitim çalışanlarının sorunları ve ülke gündemini daima yakından takip ettiklerini, ülkedeki demokrasi ve özgürlük bilincinin gelişmesi için daima çaba sarf ettiklerini belirtti. Konuşmasının devamında sendika olarak herhangi bir siyasi görüş ya da partiye bağlı olmadan çalışmalarını sürdürdüklerini, yapılan iyi işleri alkışlarken hatalı veya yanlış gördükleri eylemleri de eleştirmekten geri kalmadıklarını söyledi.

Daha sonra söz alan ve kongreye tek aday olarak giren Kenan Turan ise, "Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyor; başta Kurucu Genel Başkanımız Mehmet Akif İnan ve arkadaşları olmak üzere, öncülerimize, emek veren başkanlarımıza, yönetim kurulu üyelerimize, ilçe ve işyeri temsilcilerimize şükranlarımı sunuyor, hepinizi yürekten selamlıyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
misafir 5 yıl önce

koltuklarını korumak ve yeni payeler elde etmek için birbirlerine kenetlenmişler.Bari kutsalları sömürmeyin.