Ülkü Ocaklarından 21 Şubat ve Hocalı sergisi

Ülkü Ocakları Bayburt İl Başkanlığı, Bayburt'un Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 101., Azerbaycan'ın Hocalı Kasabasında gerçekleşen katliamın ise 27. Yıldönümü münasebetiyle, Bayburt Üniversitesi Dede Korkut Kampüsü önünde fotoğraf sergisi açtı.

Ülkü Ocaklarından 21 Şubat ve Hocalı sergisi
Bayburt Postası - 101 yıl önce Bayburt'ta, 27 yıl önce Hocalı'da, Ermeniler tarafından gerçekleştirilen vahşete ait, o acı günleri anlatan fotoğrafların sergilendiği sergi, öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü.

Coğrafyalar farklı olsa da kimliğin, acının ve düşmanın bir olduğunun vurgulandığı sergiyi ziyaret eden Ülkü Ocakları Bayburt İl Başkanı Fatih Ötünç, serginin açılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Ötünç, sergi alanında yapmış olduğu konuşmada, aynı acıların tekrar yaşanmaması için, "Milli Kültür ve Değerlere", Müslüman Türk Gençliğinin her zamankinden daha fazla sahip çıkması gerektiğini vurgulayarak, "Ermeniler tarafından zulme uğrayarak şehit edilen ecdadımızı ve soydaşlarımızı tekrar rahmetle anıyor, ebedi alemde İki Cihan Güneşi Efendimize komşu olmalarını Yüce Rabbimden niyaz ediyorum. Mekanları cennet olsun" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Börteçine 5 yıl önce

Sergi işini bırakında eylemlere üniversitenin içine dönelim