MÜS-DER'den Ramazan yardımları

Müslüman Dilendirmezler Cemiyeti (MÜS-DER) ramazan ayı faaliyetleri kapsamında ihtiyaç sahibi ailelere yardım ediyor.

MÜS-DER'den Ramazan yardımları
Bayburt Postası - Müslüman Dilendirmezler Cemiyeti (MÜS-DER) ramazan ayı faaliyetleri kapsamında ihtiyaç sahibi ailelere yardım ediyor.

Bayburt başta olmak üzere diğer şehirler, Kudüs ve Suriye’de de kurduğu iftar sofralarıyla uluslararası çalışmalarını genişletmeyi hedeflediklerini belirten Müslüman Dilendirmezler Cemiyeti Başkanı Adil Kacır, "Hayırseverler,  MÜS-DER aracılığıyla bir yoksulun iftar sofrasını kuruyor, bir yetimi giydiriyor veya ihtiyaç sahibi bir aileye kumanya ulaştırabiliyor." dedi.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye ve dünyada yetimlere ve ailelerine kardeş aile kapsamında destek olduklarını belirten Kacır, ramazan ayının son haftasında geleneksel hale getirdikleri yurt içi ve yurt dışında bayramlık kıyafetlerle yüzlerce yetimin yüzünü güldürmeyi ve iftar sofralarıyla hayır köprüleri kurmayı hedeflediklerini söyledi. 

Kumanya paketi yerine, ihtiyaç sahiplerinin marketten diledikleri ürünü alabilmelerine imkan sağlayan kumanya kartı verdiklerini aktaran Kacır, "Bu kart ile ihtiyaç sahipleri Türkiye'de yaygın bir marketten gıda ve çocuklar için oyuncak alabilir. Böylece doğrudan kendilerine gerekli olan ürünleri temin etmesine olanak sağlayabilir." ifadelerini kullandı. 

Anahtar Kelimeler:
Müs-Der
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.