‘Madeni Sanatkarlar’da başkan kura ile belli oldu

Bayburt’ta esnaf odaları seçimleri alışılmışın dışında çekişmeli yarışlara sahne oluyor.

‘Madeni Sanatkarlar’da başkan kura ile belli oldu
Bayburt Postası - Bayburt’ta esnaf odaları seçimleri alışılmışın dışında çekişmeli yarışlara sahne oluyor. Bugün yapılan Madeni Sanatkarlar Odası Başkanlığı seçimi de çekişmeli geçti. İki listenin yarıştığı seçimlerde adaylar eşit oy aldı. Yapılan kura çekiminde Hacı Mehmet Kayalı seçimi kazanan isim oldu.

Madeni Sanatkarlar Odası’nda sanayi esnaflarından Hacı Mehmet Kayalı ile Muharrem Kahraman yarıştı. 276 kişinin oy kullandığı seçimlerde 4 oy iptal olurken adaylar 136’şar oy aldı. Seçimin ardından gerçekleşen kura çekiminde ise başkanlığı mevcut başkan Hacı Mehmet Kayalı seçildi.

Kayalı, seçimin ardından gazetemize yaptığı açıklamada, delegelere teşekkür etti. Kayalı, “Çekişmeli bir seçim oldu. Ben aday olan kardeşimize de kongremize teşrif eden tüm delegelere de teşekkür ediyorum. Görev alan arkadaşlarıma da hayırlı olması temennisinde bulunuyorum” dedi.



Hacı Mehmet Kayalı başkanlığında görev alan isimler şöyle oluştu.

Yönetim Kurulu Asil:
1- Osman Şivga
2- Mihmail Sapirliş
3- Hulusi Kalkan
4- Selami Celt
5- Harun Sekmenli
6- Ersoy Büyükhan

Yönetim Kurulu Yedek:
1- Selami Saka
2- Ersin Türk
3- Özgüler Yılmaz
4- Kemal Yıldırım
5- Cihan Öztürk
6- Sani Melekoğlu
7- Yaşar Onat

Denetleme Kurulu Asil:
1- Fatih Sarıaslan
2- Adem Beyazıt
3- Nurullah Şentürk

Denetleme Kurulu Yedek:
1- Aytaç Okumuş
2- Murat Dürüster
3- Hacı Murat Çalışkan


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Rıfkı 6 yıl önce

Akp yönetecilerinin orda cirit atmasına niye sesiniz çıkmıyor acaba

Avatar
memleketsevdalısı 6 yıl önce

Ülkü Ocakları Başkanı eğer Ülkü Ocaklarının gücünü kullanarak birşeyler yapmış olsaydı,MHP merkez İlçe Yöneticisi diğer Başkan adayının ne listesine girebilirdi nede karşısında çalışma yapabilirdi. Ülkü Ocaklarının adını ağzınıza almadan evvel iftira kokan o ağzınızı çalkalayın ve temiz bir ağızla Ocağı adınıza alın.

Avatar
Byburtlu 6 yıl önce

Hayırlı olsun başkanım yakışır

Avatar
şingahlı 6 yıl önce

bayburt tarihinde bir odanın seçiminde ülkü ocakları gibi bir kurumun arabası seçime çalışıldığını da gördük bunu da bir köşeye yazıyoruz. siyasi seçimlerde de biz tavrımızı alırız. sizlerde görürsünüz.

Misafir Avatar
Osman 6 yıl önce @şingahlı

Ülkü Ocakları Arabasının Seçim için çalıştığını söylüyorsun, iddiana temel teşkil edecek iftiradan başka elinde ne var ? Ülkü Ocaklarının aracı oraya gelmediği halde geldi diyeninde, eğer araç oraya gelmişse getireninde Allah belasını versin.

Beğenmedim! (0)
Avatar
ALOŞ 6 yıl önce

Maaş almayacağını ve seçimi kaybeden Şoförler Başkanı gibi Sayın Başkan maaş alacak mı?

Avatar
hayati 6 yıl önce

bu yaşta cahil bu çocukları kullanarak listelerine girmek, gizli güreşmek ne kadar doğru bir davranış ? hemde senelerce bu memlekette başkanlık yapmış insanlar için? yazık çok yazık

Avatar
Esnaf 6 yıl önce

Ocak başkanının bir listeye girmesi MHP ye yakışmadı umarız bu tür yanlışlıklar bir daha yapılmaz.

Misafir Avatar
osman 6 yıl önce @Esnaf

Ocak Başkanının bir listeye hemde bir esnaf olmasına rağmen girmesi yanlış ise karşı tarafa açıktan çalışan Ak Parti ve diğer partilerin yöneticilerini nereye koyacağız

Beğenmedim! (0)
Avatar
Bayburtlu 6 yıl önce

Siyaset in karıştırılması kaybedilmesine sebep oldu .

Misafir Avatar
memleketsevdalısı 6 yıl önce @Bayburtlu

dün o seçimlerde siyaset ağababalarıyla Tombaladan çıkan başkanın tarafında saf tuttu. ilginç olan siyaeten birbirinden hazzetmeyen onca isim dün bir araya geldi. ip ten tutunda akp'nin biribirinin kuyusunu kazmakta mahir bir dünya ismi zar zor tombalanın gölgesinde seçim kazandı. yazıp çizerken önce fikir haysiyeti ve utanma duygusuyla cümle kurun.

Beğenmedim! (0)