Kızılay’dan öğrencilere giysi yardımı

Türk Kızılayı Bayburt Şubesi, sosyal yardım faaliyetleri kapsamında Bayburt genelinde bin 50 öğrenciye giysi yardımında bulundu.

Kızılay’dan öğrencilere giysi yardımı
Bayburt Postası - Türk Kızılayı Bayburt Şubesi Başkanı Fikret Aksoy, “Türk Kızılayı’nın merhamet eli, iyilik eli ve yardım elinin gereği olarak bu mübarek günde bin 50 öğrenci için giysi yardımımızı gerçekleştiriyoruz. Bu bin 50 öğrencimizin 250’si Aydıntepe ilçemizde, 244 öğrencisi Demirözü ilçemizde geri kalanı ise Bayburt merkezde özellikle taşımalı eğitim gören öğrencileri gütmek kaydıyla bu dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Türk Kızılayı Bayburt Şubesi olarak bu hizmetlerimizin temelini oluşturan, hizmetlerimize büyük ivme kazandıran Türk Kızılayı Genel Başkan Vekilimiz Ercan Tan’a çok teşekkür ediyorum. Bu hayır içerisinde olan bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Törenin ardından yardım malzemeleri öğrencilere ulaştırmak üzere okul müdürlerine teslim edildi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.