'Esnaf Kefalet' ve 'Aile Sosyal Politikalar'dan aşure ikramı

Muharrem ayının 10. Gününe denk gelen Aşure Günü dolayısıyla Bayburt’ta iki ayrı noktada vatandaşa aşure ikramı yapıldı.

'Esnaf Kefalet' ve 'Aile Sosyal Politikalar'dan aşure ikramı
Bayburt Postası - Bayburt Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ve Bayburt Aile ve Sosyal Politkalar İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen programlarda vatandaşlara aşure dağıtıldı.

Bayburt Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi binası önünde düzenlenen aşure dağıtımına Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Mete Memiş, 26. Dönem Bayburt Milletvekili ve Vakıfbak Yönetim Kurulu Başkan Vekili Doç. Drç Şahap Kavcıoğlu, AK Parti Bayburt İl Başkanı Fatih Yumak,  Bayburt Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Halil İbrahim Yöney, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kooperatif Başkanı Halil İbrahim Yöney, Muharrem ayının hüzün ayı olduğunu, Hazreti Peygamberin sevgili torununun katledildiği ay olduğunu ifade ederek, “Bu hüznü yaşıyoruz. O günlerden bize miras Aşure Günü’nü yaşatıyoruz. Tüm insanlık için barışı önemsiyoruz. Başta İslam Coğrafyası ve tüm dünyada akan kanların durdurulmasını yüce Allah’tan diliyoruz. Aşure ikramıza gelen tüm üyelerimize ve vatandaşlarımıza da teşekkür ediyoruz” dedi.

Bayburt Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Haluk Akkoyunlu ve protokol üyelerinin katıldığı Yakutiye Camii önünde ise yine vatandaşlara aşure ikramı yapıldı. Öğle namazı öncesi ve namaz sonrası devam eden ikramlarda, Akkoyunlu ve protokol üyeleri vatandaşlara aşure ikramında bulundu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.