Yavuz Donat’tan Başkan Memiş’e ziyaret

Sabah Gazetesi yazarı Yavuz Donat Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş'i ziyaret etti.

Yavuz Donat’tan Başkan Memiş’e ziyaret
Bayburt Postası - Bir dizi temasta bulunmak için Bayburt’a gelen Sabah Gazetesi yazarlarından Yavuz Donat, Belediye Başkanı Mete Memiş’i makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Memiş, Yavuz Donat gibi usta bir gazeteciyi Bayburt’ta ağırlamaktan mutlu olduklarını ifade ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Belediye Başkanı Memiş’e kendilerine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür eden Donat ise Bayburt’ta bulunmaktan dolayı memnun olduklarını ifade ederek, Başkan Memiş’e görevinde başarı temennisinde bulundu. İl Genel Meclisi Başkanı Yusuf Elçi ile Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yumak’ın da yer aldığı ziyarette, Başkan Memiş, Yavuz Donat’a ehram kravat ve Bayburt Saat Kulesi biblosu hediye etti.

Anahtar Kelimeler:
Mete MemişYavuz Donat
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hicran Dumanlı 7 yıl önce

Bayburtun bu güne kadar gördüğü en beceriksiz, üstelik en Nobaran belediye başkanıyla yılların kokuşmuş gazetecisi ne konuşmuş acaba. bu adamdan başkan değil kaz çobanı olur ancak kaz. Ama bayburtta ne koyun kaldı ne de kaz. Herkes uyandı hemşom. bir seçim daha görmez derim de başka birşey demem.