Vali Pehlivan: "Değişime ortak olun"

Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan esnaflara Bayburt’un değişim ve gelişimine ortak olma çağrısında bulundu.

Vali Pehlivan: "Değişime ortak olun"
Bayburt Postası - Bayburt Valiliği himayesinde İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Bayburt Belediyesi, Bayburt Üniversitesi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Ticaret İl Müdürlüğü, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği, Ziraat Odası Başkanlığı ile Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası’nın katkılarıyla hayata geçirilen “Örnek Esnaf Mutlu Müşteri” projesinin ortağı olarak esnafları Bayburt’un gelişim ve değişimine katkıda bulunmaya davet eden Vali Pehlivan kaleme aldığı mektubunda şu ifadelere yer verdi:

“Saygıdeğer Hemşerim;

Anadolu’nun kadim şehri, Dede Korkut diyarı, gözbebeğimiz Bayburt’umuz…

Yıllardır buralı olmaktan ve burada yaşamaktan gurur duyduğumuz şehir…

Artık her geçen gün artan ziyaretçileri ve gittikçe büyüyen üniversitesi ile tarihin derinliklerindeki zenginliklerini, kültürünü günümüz insanına, ülkemize ve dünyaya tanıtma imkânına kavuşmuştur. Şehrimize gelen her ziyaretçi her öğrenci tarih kitaplarının derinliklerinde dinlenmekte ve Bayburt’a adeta Anadolu ile yeniden tanışmaktadır. Dede Korkut’tan, Şair Zihni’ye, Abdulvehhab Gazi’den, Şehit Osman’a, Celali’ye, Hicrani’ye, kalesinden, Çoruh Nehri’ne, yeraltı şehrinden, Kop Şehitliği’ne…

Şüphesiz mekânları, coğrafyaları unutulmaz ve değerli kılan, insanlardır, yaşanmışlıklardır, zamana yenilmemiş erdemlerdir, fazilettir. Şehrimizin tarihinin ve kadim kültürünün tanıtılmasında bize de düşen sorumluluklar bulunmaktadır. Bu bağlamda başlatmış olduğumuz, “ŞEHRİME DEĞER KATMAK İÇİN BENDE VARIM.” Kampanyası ile şehrimizde hizmet sektörünün kadim kültürümüzü yansıtan misafirperverlik, anlayış ve zarafetini, ilimizi zenginlikleri ile birlikte yansıtmayı şehrimiz adına bir sorumluluk olarak görmekteyiz. Bu doğrultuda özellikle ilimizdeki hizmet sektörünün siz değerli temsilcilerinin bu sorumluluğumuza destek vermesini beklemekteyiz. Yaptığımız işleri, sunduğumuz hizmetleri en kaliteli şekilde yerine getirmek, işyeri veya konut gibi özel mekânlarımızı ve çevresini görsel olarak şehrimize yakışır, en güzel şekilde planlayıp inşa etmek, var olanların bakım, onarım ve tadilatını gerçekleştirmek, ilimize değer katmaya yönelik ilk adımları teşkil edecektir.

Göstereceğinize inandığım duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyor, içten en iyi dileklerimi sevgi, saygı ve selamlarımı sunuyorum.”

Anahtar Kelimeler:
Ali Hamza Pehlivan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandas 6 yıl önce

Bayburt esnafın % 95 ine en az 2 yıllık esnaflik eğitimi verilmeli ve berber esnafı da en azından bir zahmet olmazsa hafta sonları işyerlerini nöbetçi eczane gibi açık olmalı müşteri memnuniyeti sıfır vali bey e çok teşekkür ederim.

Avatar
Gada 6 yıl önce

Bayburtun esnafı beş para etmez suratsız sanki zorla mal alıyoruz ona sebep sayın valim esnafı önce egitmek lazım yoksa bunlardan birşey olmaz

Avatar
Murat Dağıstan 6 yıl önce

Daha sosyal bir Bayburt olabilir