Vali Pehlivan'dan yılbaşı ziyaretler

Vali Ali Hamza Pehlivan yeni yıl akşamı görevleri başında nöbet tutan güvenlik ve sağlık personelini ziyaret etti.

Vali Pehlivan'dan yılbaşı ziyaretler
Bayburt Postası - Ziyaretlerine polis kontrol noktalarından başlayan Vali Pehlivan, ilk olarak Erzurum-Bayburt Karayolu üzerinde konuşlu bulunan polis kontrol noktasına geldi. Kendisini karşılayan polislerin yeni yıllarını tebrik eden Vali Pehlivan emniyet personeline özverili çalışmaları dolayısıyla teşekkür etti. Vali Pehlivan ziyareti sırasında polis telsizinden anons yaparak görev başındaki emniyet güçlerine çalışmalarında üstün başarı ve kolaylıklar diledi. Buranın ardından İl Emniyet Müdürlüğü’ne hareket eden Vali Pehlivan, Şehit Gürcan Yavuz Polis Karakolu’nda görevli emniyet personeliyle bir araya geldi. Burada da polislerin yeni yılını tebrik eden Vali Pehlivan, asayiş uygulamaları ve denetimler hakkında İl Emniyet Müdür Vekili Murat Güney ile ilgililerden bilgiler aldı. Vali Pehlivan merkezde görevli personele başarılar dileyerek bir sonraki durağı Bayburt-Gümüşhane Karayolu üzerindeki kontrol noktasına geçti. Noktada görevli personelle sohbette bulunan Vali Pehlivan personelin yeni yılını tebrik ederek Bayburt Devlet Hastanesi’ne hareket etti. Acil serviste tedavi için bekleyen vatandaşlarla sohbette bulunup yeni yıllarını tebrik eden Vali Pehlivan, hasta yoğunluğu hakkında İl Sağlık Müdürü İlker Hancı’dan bilgiler aldı. Vali Pehlivan, sağlık personeline görevleri sırasında kolaylıklar hastalara da geçmiş olsun dileklerini bildirerek Acil Servisteki ziyaretini noktaladı.


Vali Pehlivan daha sonra İl Jandarma Komutanlığı’na geçerek vatani görevini yapan askerlerle buluştu. Askerler ile rütbeli personelin yeni yılını tebrik eden Vali Pehlivan asker ailelerine selamlarını iletti. Vali Pehlivan İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Halil Murat Bilgiç ile bilgi alışverişinde bulunmasının ardından 112 Acil Komuta Kontrol Merkezi’ni ziyaret etti. Görev başındaki UMKE ve 112 personeline yeni yılın hayırlar getirmesi dileklerini ifade eden Vali Pehlivan burada da telsiz çevriminde bulunarak sağlık personelinin yeni yılını tebrik etti.

Vali Ali Hamza Pehlivan’a ziyaretleri sırasında İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Halil Murat Bilgiç, İl Emniyet Müdür Vekili Murat Güney, İl Sağlık Müdürü İlker Hancı ve diğer ilgililer eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Muzaffer.gurbetdeki.keleverekĺi 5 yıl önce

Sayın.valim.ben.bayburtta.bukadar.calidkan.azimli.devamli.kosusturan.baybürt.icineniyisinihalkindeyerĺerinihalkahizmti.birsizde
Gördüm.bırde.rahmetĺi
Alihaydar
Oñer
Balimızde.Allahraziolsun.