Üniversite akademik ve idari personelleri Malazgirt Zaferi kutlamalarına katıldı

Malazgirt Zaferi'nin 948. yıl dönümü kutlamaları kapsamında, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen etkinliğe Bayburt Üniversitesi’ni temsilen 24 Akademik ve İdari personel katıldı.

Üniversite akademik ve idari personelleri Malazgirt Zaferi kutlamalarına katıldı
Bayburt Postası - Malazgirt Meydan Muharebesi Tarihi Milli Park Alanı’ndaki etkinliklere katılan üniversite akademik ve idari personelleri, Anadolu’yu Türk yurdu yapan ataların ruhunu saygı ve teveccühle yad ettiklerini söylediler.

Kutlama programı hakkında açıklama yapan Rektör Prof. Dr. Selçuk Coşkun, sembolik bir temsil gezisinde tüm Bayburt Üniversitesi ailesinin ve şehrin ruhunu beraberlerinde taşıdıklarını ifade ederek, Malazgirt’in millet şuurunun oluşmasındaki kilit görevine dikkat çekti. Malazgirt’te bin yıla yakın bir zaman çerçevesinde değişen bir şey olmadığını belirten Coşkun, aynı bağımsızlık ve zafer ruhunun yaşatıldığını ifade etti. Kutlama etkinliklerinin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Coşkun, Malazgirt Zaferi'ni kutladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emmi 5 yıl önce

Çok merak ettim 30 ağustos içinde afyona gideceklermi

Avatar
Halk 5 yıl önce

Çanakkale ,30 Ağustos,15 Temmuz,Malazgirt Zaferlerinin hepsi Milletimizin istiklal ve istikbali için kazanılan zaferlerdir...
Tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz...

Avatar
Gadalar 5 yıl önce

30 ağustos la malazgirt kıyaslanamaz malazgirt daha büyük bir fetihti 30 agustos ise kurtluş savaşuydı Allah yar ve yardımcısı olsun ünğversitenin