Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 174. yılı

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 174. yıl dönümü dolayısıyla Bayburt'ta tören gerçekleşti.

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 174. yılı
Bayburt Postası - İl Emniyet Müdürlüğü bahçesindeki törende, Emniyet Müdürü Sezayi Er, Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı. 

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından konuşan Vali Ali Hamza Pehlivan, emniyet mensuplarının vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması, ülkenin birliğine, dirliğine yönelik yıkıcı emeller taşıyan suç ve suç örgütlerine karşı mücadele etmenin zorluklarını birebir yaşadığını söyledi.

Pehlivan, polislere seslenerek, "Dünden bugüne, tarih boyunca bu mücadelenizi en iyi şekilde yerine getiriyorsunuz. Devletimizin milletiyle birlikte payidar olması, daim ve kaim olması konusunda çok önemli katkılar ortaya koyuyorsunuz." dedi.

Törene, Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Bayburt Cumhuriyet Başsavcı Vekili Alper Çevik, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, İl Jandarma Komutanı Albay Halil Murat Bilgiç, 17'nci Komando Tugay Komutan Yardımcılığı Bayburt Kışla Komutanı Tankçı Albay Davut Balibaşa, MHP Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap, Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldız, bazı kamu kurum müdürleri ile kentte gören yapan polisler katıldı.

Anahtar Kelimeler:
Türk Polis Teşkilatı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.