Toplu taşıma ve marketlere koronavirüs tedbirleri

Bayburt Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Burhanettin Kahriman yayınlanan genelge doğrultusunda, Toplu ulaşımda görev yapan meslektaşlarının belirtilen kurallara uymalarının hayati önem taşıdığını ve toplu taşımada aksaklıklara meydan verilmemesi gerektiğini vurguladı.

Toplu taşıma ve marketlere koronavirüs tedbirleri
Bayburt Postası - İçişleri Bakanlığının yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında yayımladığı şehir içi ve şehirler arası çalışan toplu taşıma araçlarına yönelik genelgeye göre otobüsler, kapasitelerinin yarısı kadar yolcu taşıyacak. Toplu taşıma araçlarında kapasite düşürülecek Genelgede ayrıca il ve ilçelerdeki tüm şehir içi ve şehirlerarası çalışan toplu taşıma araçlarının araç ruhsatında belirtilen yolcu taşıma kapasitesinin yüzde 50’si oranında yolcu kabul edeceği belirtildi.

Genelgede araç içindeki yolcuların oturma şekli yolcuların birbirleriyle temasını engelleyecek şekilde olması gerektiği yer aldı. Bayburt Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Burhanettin Kahriman yayınlanan genelge doğrultusunda, Toplu ulaşımda görev yapan meslektaşlarının belirtilen kurallara uymalarının hayati önem taşıdığını ve toplu taşımada aksaklıklara meydan verilmemesi gerektiğini vurguladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.