Şehitlik ziyaret edildi, fotoğraf sergisi açıldı

Bayburt'ta 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında şehitlik ziyareti yapılarak, dualar edildi. Bayburt Valiliği önünde ise günün anısına fotoğraf sergisi açıldı.

Şehitlik ziyaret edildi, fotoğraf sergisi açıldı
Bayburt Postası - Programda, Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dualar edilmesinin ardından şehit kabirlerine kırmızı karanfil bırakıldı.

Şehitlik ziyaretine, Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Garnizon Komutanı Tankçı Albay Davut Balibaşa, şehit yakınları, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve STK temsilcileri katıldı.



15 Temmuz fotoğraf sergisi

Etkinlikler kapsamında saat 13.00'te Bayburt Valiliği önünde fotoğraf sergisi açıldı. Bayburt Gazeteciler Cemiyeti, BEKDER ve Kenan Yavuz Kültür Evi’nin katkılarıyla hazırlanan sergide, 15 Temmuz 2016’da ülke genelinde yaşananlara dair fotoğrafların yanı sıra AA Muhabiri ve Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Abdulkadir Nişancı’nın objektifinden 15 Temmuz günü Bayburt’ta yaşananların yansıtıldığı fotoğraflar yer aldı.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği sergide Nişancı’nın haber takibi yaptığı sırada kentin çeşitli yerlerinde arkadaşları tarafından çekilen fotoğrafları da yer aldı.

Sergiyi, Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Garnizon Komutanı Tankçı Albay Davut Balibaşa, Kenan Yavuz Kültür Evi Kurucusu Kenan Yavuz, Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldız, BEKDER Başkanı Mete Emir, Bayburt Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Halil İbrahim Yöney, şehit yakınları, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve STK temsilcileri de ziyaret etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 5 yıl önce

Masum insanlari linc etmek ve hirsizligi kapatmak icin devlet tarafindan yapilan 15 temmuz darbesini lanetliyorum. Ölenlere rahmet diliyorum. Zalim ve hirsizlarin bir an önce belasini bulmasini rabbimden niyaz ediyorum.