Mahallelerde yoğun tempo

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci’nin beraberinde belediye başkan yardımcıları ve ilgili birim müdürleri ile birlikte mahalleleri gezerek sorunları tespit etmesinin ardından ihtiyaçlar bir bir gideriliyor.

Mahallelerde yoğun tempo
Bayburt Postası - Belediye birim müdürlerinden oluşan heyetle birlikte gittiği her mahalleyi muhtarıyla adım adım gezen ve tespit ettiği problemler ile muhtarların taleplerini not aldıran Başkan Pekmezci’nin talimatıyla çalışmaları daha da hızlandıran ekipler ihtiyaçları tek tek tamamlıyor.

Çalışmalar kapsamında ziyaret edilen Esentepe Mahallesi’nde vatandaşlar tarafından boş alanlara dökülen hafriyatlar temizlenirken, bir yandan ihtiyaç duyulan yerlerde asfalt uygulamaları, kaldırım çalışması ile çocuk parklarına kum serimi yapılıyor. Şeyhhayran Mahallesi ve Tuzcuzade Mahallelerinde ise asfalt çalışması gerçekleştiriyor.

Ayrıca Uzungazi Mahallesi’nde çocuk oyun alanlarına oturak montajı yapılırken, Başkan Pekmezci’den talep edilen boş alanda yeni bir çocuk oyun alanı oluşturulması amacıyla çalışma başlatıldı.

Program dahilinde çalışmalar tüm mahallere yayılarak talepler tek tek yerine getirilecek. 

Anahtar Kelimeler:
Bayburt Belediyesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
beyböyrek 5 yıl önce

veysel mahallesi 25 yıldır sizi bekliyor
sayın hükmü pekmezci
bu mağduriyeti bitirin artık...
bu sizin ikinci şansınız.

Avatar
rambo yağız 5 yıl önce

İnşlh bir de şingah mahallesine gelirlerde at it tavuk horoz sesinden rahatsız olanları da görüp te tedbir alırlar
Mahallede insandan çok hayvan var yaz boyna pislikten geçilmiyor düzgün bi belediye hizmeti yok yazık unutulmuş mahalle ;(((((

Avatar
Baybars 5 yıl önce

InsaAllah yspilan yeni oturaklari yerlerinden söküp cikarmazlar malum bizim cocuklar ve cocuklasmis yetiskinler bu parklardaki oturaklar ve jimnastik malzemelerine karsi allerjileri var hemen sökup atiyolar egitim sart sadece bayburtta degil tüm türkiyede bu sekilde