KUDAKA heyeti belediye yatırımlarını inceledi

Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, KUDAKA Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Demirdöğen ve Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hayati Gürkan Bayburt Belediyesi yatırımlarını inceledi.

KUDAKA heyeti belediye yatırımlarını inceledi
Bayburt Postası - Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA)’nın 90. Yönetim Kurulu toplantısına katılmak üzere Bayburt’a gelen Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, KUDAKA Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Demirdöğen ve Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hayati Gürkan Bayburt Belediyesi yatırımlarını inceledi.

Bayburt Valiliği’nde gerçekleşen KUDAKA 90. Yönetim Kurulu toplantısı sonrası kapalı otopark ve kent meydanı çalışmalarını Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş ile birlikte inceleyen Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy ile Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hayati Gürkan daha sonra şehir merkezindeki yol ve kaldırım çalışmaları tamamlanan ve devam eden caddeleri gezerek başkan Memiş’ten çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Şehir merkezindeki incelemelerin ardından Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, KUDAKA Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Demirdöğen ile Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hayati Gürkan’dan oluşan heyet, Şingah Mahallesi’nde yer alan Güneş Enerjisi Santrali (GES) ve Tarım Yerleşkesi’ne geçerek burada incelemelerde bulundu.

Ev sahibi olan Bayburt Belediye Başkanı Memiş buradaki yatırımlarla ilgili verdiği bilgide, 4 megavatlık GES’in Bayburt Belediyesi’ne yıllık 750 bin dolar net gelir sağlayacağını, Tarım Yerleşkesi’nin ise tamamlandığında içerisinde barındırdığı birçok tesisle bölgede tek olarak Türkiye’ye örnek olacağını söyledi.

Gördükleri ve inceledikleri yatırımlar karşısında beğenilerini dile getiren Erzincan Valisi ve Belediye Başkanı ile beraberindekiler ise, Başkan Memiş’i gayretlerinden dolayı takdir ederek Bayburt’tan ayrıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.