Kayıp ve buluntu ilanlarına son

Bayburt Belediyesi uzun yılların geleneğine son verdi.

Kayıp ve buluntu ilanlarına son
Bayburt Postası - Bayburt Belediyesi, kayıp ve buluntu eşya ilanlarının gürültü kirliliğinin ve sahte başvuruların önüne geçmek adına yapılmayacağını bildirdi.

İşte o açıklama: 
 
"Vatandaşlarımızın başvurusu üzerine yapılan kayıp buluntu eşya ilanları gürültü kirliliğinin ve sahte başvuruların önüne geçmek adına bundan böyle yapılmayacaktır.

Eşyasını kaybeden veya kayıp eşya bulan vatandaşlarımızın artık ilan yapılmasını beklemeden belediyemiz Zabıta Müdürlüğü’nde bulunan Kayıp ve Buluntu Eşya Bürosu’na müracaat etmeleri gerekmektedir. Tüm vatandaşlarımıza duyurulur."

Anahtar Kelimeler:
Bayburt Belediyesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat Çelik 5 yıl önce

O ilanlar Bayburt'un şehir kültürünün bir parçası, lütfen kaldırmayın.

Avatar
Bayburtlu 5 yıl önce

Kalkması doğru bir karar değil bence de...

Avatar
Önder türk 5 yıl önce

O ilanlar icin duzgun bır sehır dıye oraya tasınan var ıye kaldırılsin ki

Avatar
Batu 5 yıl önce

Yerinde Bi karar olmuş artık öylemi gına gelmişti iyi olmuş tebrikler

Avatar
Agop 5 yıl önce

Şehir kültürünün parçasıdır sıra buna mı geldi ?

Avatar
Muhammet 5 yıl önce

Sacma sapan bir karar. Bayburtun ve ozellikle kucuk illerin bir gelenegi ve parcasi. Ben yaptim oldu demekle dogru bir sey yapilmis olmuyor. Vatandasa danisilmismi, zannetmiyorum. Gurultu kirliligi bahanesine sarilmislar ki hic alakasi yok. O zaman bes vakit ezanida sustur.

Misafir Avatar
hahaha 5 yıl önce @Muhammet

çokta güzel bir karar. ne akşama kadar dana kayboldu 1 çuval ot kayboldu koyun kayboldu bankamatik kartı bulundu kimlik bulundu . bunları mı dinleyelim

Beğenmedim! (0)