Kavcıoğlu'ndan 'rekor oy' teşekkürü

AK Parti Bayburt Milletvekili Şahap Kavcıoğlu, anayasa değişikliğine ilişkin halk oylamasında kesin olmayan sonuçlara göre yüzde 81,70 ile en çok "evet" oyu veren Bayburtlulara teşekkür etti.

Kavcıoğlu'ndan 'rekor oy' teşekkürü
Bayburt Postası - AK Parti Bayburt Milletvekili Şahap Kavcıoğlu, anayasa değişikliğine ilişkin halk oylamasında kesin olmayan sonuçlara göre yüzde 81,70 ile en çok "evet" oyu veren Bayburtlulara teşekkür etti.

Kavcıoğlu, kentteki bir otelde gazetecilere yaptığı açıklamada, anayasa değişikliğine ilişkin halk oylamasında en çok "evet" oyu veren ilin Bayburt olmasından tüm Bayburtlular olarak büyük onur duyduklarını belirtti.

Bu durumun Bayburt açısından övünülecek bir durum olduğunu dile getiren Kavcıoğlu, "Bayburt olarak bütün hemşehrilerime bu süreçte her türlü desteği veren herkese teşekkür ediyorum. Gerçekten Bayburt böyle ortak meseleler olduğunda ülkemiz, vatanımız, milletimiz söz konusu olduğunda ki biz bu anayasa değişikliği referandumunu öyle görüyoruz; Bayburt bu bilinç içerisinde bu anayasa değişikliği referandumuna gitmiştir ve gereğini de yapmıştır." dedi.

Kavcıoğlu, Türkiye'nin geçmiş dönemde sistemde yaşanan tıkanıklıklar ve sistemdeki sorunlardan dolayı çok sıkıntı çektiğini belirterek, Türkiye'nin 17 Nisan itibarıyla yeni bir döneme girdiğini ifade etti.

Türk milletinin, son 10 yılda Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye ve dünya ölçeğinde önemli gelişmeler kaydettiğini ve bunun farkında olduğunu anımsatan Kavcıoğlu, şöyle devam etti:

"Bugün dünyanın çok büyük projelerini gerçekleştiren bir Türkiye'den bahsediyoruz. Anayasa değişikliğinin kabul edilmesiyle Türkiye'de yeni bir dönem başladı. Türkiye çok daha güçlü bir şekilde yoluna devam edecek. O siyaset mühendislerinin, vesayet odaklarının Türkiye'deki maşalarıyla artık Türkiye'deki siyaseti dizayn etme şansları kalmıyor. Artık Türkiye'yi istikrarsızlaştırarak, kaosa sürükleyerek, ekonomik olarak küçülterek, kendilerine muhtaç edip 3-5 milyon dolarlarla Türkiye'yi yönetme devri kapanmıştır. Son 1-1,5 ayda Avrupa'nın, Almanya'nın, Hollanda'nın bu işin hamisi olarak bu işe soyunmasının altında yatan neden budur. Dolayısıyla bu coğrafyada onların karşısında yeni bir güç var, Türkiye."

Kavcıoğlu, böylesi önemli sistem değişikliğinde Bayburt'un da çok önemli bir destek verdiğine vurgu yaparak, "Hani 'çorbada tuzu olmak' denir ya bizim biraz daha fazla katkımız olduğunu düşünüyorum. Bu katkıyı da bütün Bayburt ile bütünleşerek vermemiz Bayburtlular olarak hepimizi onurlandırmıştır. Ben bir kez daha bu şehrin milletvekili olarak, Bayburtlu olarak, bu şehrin çocuğu olarak herkese teşekkür ediyorum." diye konuştu.

"Sorumluluğumuz arttı"

Bayburt'un 1 Kasım'dan bugüne önemli hizmetler aldığını belirten ve Bayburt'a yapılan hizmetleri konu başlıkları halinde sıralayan Kavcıoğlu, "Bayburt verdiği bu büyük destekle sorumluluğumuzu daha da artırdı. Bu şehir için en güzelini yapmak, en iyi hizmetleri getirmek için çababaladık, çabalayacağız" dedi. 

"1 yılda yapılanlar 30 yılda yapılanlardan fazla" 

Kavcıoğlu, başta üniveristeye açılan bölümler olmak üzere proje aşamasında olan 200 yataklı hastane, havalimanı ve cazibe merkezi programını hatırlatarak, "Son 1 yılda yapılanlara baktığımızda bu şehirde 30 yılda yapılanlardan daha fazla olduğunu görüyoruz. Gerçekten Sayın Bakanımız olsun, şahsım olsun tek derdimiz Bayburt ve Bayburt için vargücümüzle çalışıp, hizmet süremiz sona erdiğinde bu şehrin insanı tarafından hayırla yad edilmeyi arzulamaktayız" diye konuştu.  

Anahtar Kelimeler:
Şahap Kavcıoğlu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
GERÇEK BAYBURTLU 7 yıl önce

KEŞKE BAYBURT BUNDAN ÖNCEKİ SEÇİMLERDE REKOR OY VERDİĞİNDE DE BAYBURT İÇİN SORUMLULUKLARIMIZ ARTTI DENİLSEYDİ BELKİ BAYBURT BU ZAMANA KALMADAN DAHA YAŞANABİLİR BİR ŞEHİR OLURDU İNSANLAR BUNU DERT EDERDİ BAYBURT BU KADAR GÖÇ VERMEZDİ DAHA REKABET EDECEK BİR ŞEHİR OLURDU HASTANELERİ OLURDU ÇOK SAYIDA FEN LİSESİ OLURDU BAYBURTLU 1 DOKTOR OLACAĞI YERDE 5 DOKTOR OLURDU ÖRNEK VERDİM YANİ OKUYAN BAYBURTLU SAYISI BİR KAÇ KATINA ÇIKARDI ÜNİVERSİTE DAHA BÜYÜK OLURDU TIP DİŞ MİMARLIK HUKUK LUSLAR ARASI İLİŞKİLER BÖLÜMLERİ OLURDU ÖĞRENCİ SAYISI ARTARDI ŞEHRE KATMA DEĞERİ ÇOK FAZLA OLURDU KEŞKE KEŞKE BUNLAR BİTMİYOR ARTIK BAYBURT GERÇEK ANLAMDA KENDİSİNE DOKUNACAK HİZMET BEKLİYOR

Avatar
vuslat 7 yıl önce

"1 yılda yapılanlar 30 yılda yapılanlardan fazla" ... herhalde sayın vekilin dili sürçtü... son 15 yıldır hangi parti iktidarda... yada kendini yüceltmek için kendinden öncekileri gömdü mü demeliyiz... bu kafayla bi daha zor.... :))) belki de siz ve teşkilatınız olmasa SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ daha çok oy alırdı.. bilemeyiz tabiii...