Devletin zirvesinden kurtuluş kutlaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım Bayburt’un düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıl dönümünü kutladılar.

Devletin zirvesinden kurtuluş kutlaması
Bayburt Postası - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım Bayburt’un düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıl dönümünü kutladılar. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım’ın Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu’na gönderdiği mesajlar şöyle:

“Bayburt’un bu gurur gününü kutluyorum”

“Bayburt ilimizin düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümünde vatandaşlarımıza tebriklerimizi iletiyorum.

İstiklal mücadelesi, vatanı canlarından üstün tutan, kahramanlıklarıyla tarihe mal olan tüm şehitlerimizin ve gazilerimizin emsalsiz fedakârlıkları, aziz milletimizin bağımsızlığına ve özgürlüğüne sahip çıkma kararlılığı sayesinde zaferle neticelenmiştir.

Böyle kutlu bir anlayışla, kadim medeniyetimizin mirası üzerine kurulan cumhuriyetimizi kazanımlarıyla korumak, yaşatmak ve muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarmak, yeni başarılarla daha da güçlendirmek suretiyle geleceğe taşımak için büyük bir azimle çalışmaya devam ediyoruz.

Bu inançla, istiklal savaşımızın bütün kahramanlarını saygı ve rahmetle anıyorum.

Bayburt’un bu gurur gününü tekrar kutluyor, tüm vatandaşlarımızı en kalbi duygularımla selamlıyorum.”

Recep Tayyip Erdoğan / Cumhurbaşkanı                                                                                                              
***

"Şanlı günü tebrik ediyorum"

21 Şubat Bayburt’un düşman işgalinden kurtuluş yıl dönümü dolayısıyla Bayburtlu vatandaşlarımızın bu şanlı günlerini tebrik ediyorum.

Tarihin hiçbir döneminde esaret altında yaşamamış olan aziz milletimiz, işgal altındaki vatan topraklarını canı pahasına korumuş, milli ve manevi değerlerinden asla ödün vermemiştir.

İnanıyorum ki geçen yüzyılın başında istiklal mücadelesini zaferle taçlandıran kahraman milletimiz, bugün de bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’ne kasteden mihraklara karşı el ele, gönül gönüle, birlik ve beraberlik içinde mukaddes topraklarına ilelebet sahip çıkacak, aydınlık yarınlara kavuşacaktır.

Bu kutlu gün vesilesiyle vatanın her bir karış toprağı için canını feda eden aziz şehitlerimize Cenab-ı Hak’tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyor, şahsınızda tüm vatandaşlarımıza sevgi, selam ve muhabbetlerimi sunuyorum.”
 
Binali Yıldırım / Başbakan

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.