Bayburt'ta U-ETDS Sistemi ve Takograf Sistemi Bilgilendirme toplantısı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Ulaştırma Bakanlığı tarafından yürütülen bir proje ile Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası koordinasyonunda Ulaştırma Elektronik Takip Denetim Sistemi (U-ETDS) ve Sayısal Takograf Sistemi Bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Bayburt'ta U-ETDS Sistemi ve Takograf Sistemi Bilgilendirme toplantısı
Bayburt Postası - Ulaştırma Bakanlığı Karayolu Düzenleme Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Ufuk Korkmaz, Bilgi İşlem Daire Başkanlığında görevli yazılım uzmanları, Karayolu Düzenleme Genel Müdürlüğü, Karayolları Erzurum Bölge Müdürlüğü ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden uzmanların katılımıyla gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına Bayburt, Erzurum ve Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odaları ilgili personeli ile üç ilden sektör temsilcileri katıldı.



BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Seyhan’ın açılış ve selamlama konuşması ile başlayan programda  katılımcılara Ulaştırma Bakanlığı Karayolu Düzenleme Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Ufuk Korkmaz, Bilgi İşlem Daire Başkanlığında görevli yazılım uzmanı Dursun Savaş, Karayolu Düzenleme Genel Müdürlüğü Uzmanı Fatih Ertan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden uzman Şevval Teker tarafından U-ETDS Sistemi ve Sayısal Takograf Sistemi mevzuatlarında yapılan değişikliklere dair bilgiler verildi.

Karayolu Taşıma Yönetmeliği ve İlgili Mevzuata göre U-ETDS Sistemi Tanıtımı ile Sayısal Takograf Sistemi Tanıtımlarının ardından gerçekleşen soru-cevap bölümünün ardından program sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.