Battal ve Pekmezci’den Bakan Kasapoğlu’na Ziyaret

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Bayburt Milletvekili Fetani Battal ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nu ziyaret etti.

Battal ve Pekmezci’den Bakan Kasapoğlu’na Ziyaret
Bayburt Postası - Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda gerçekleşen ziyarette Milletvekili Battal ve Belediye Başkanı Pekmezci, Bayburt’ta yapılmakta olan ve planlanan yatırımları Bakan Kasapoğlu ile istişare ettiler.

Ziyaret hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Pekmezci “Sayın Milletvekilimizle beraber Sayın Gençlik ve Spor Bakanımızı ziyaret ederek şehrimizde yapılacak olan projeler hakkında görüş ve önerilerimizi sunarak yapmayı planladığımız semt sahaları ile ilgili taleplerimizi ilettik. Sayın bakanımızda Bayburt için ne gerekiyorsa yapılacağını söylediler. Bu hususta kendilerine teşekkür ediyorum. Bayburt’umuza daha iyi hizmetler getirebilmek için işbirliği içerisinde birlikte çalıştığımız Milletvekilimiz Sayın Fetani Battal’a da gayretlerinden ötürü ayıca şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
50 Proje 4 yıl önce

Sayın Başkan hatırlatmak isteriz 50 proje sözünüz vardı, onlara bir başlasanız, 1,5 yılı devirdiniz. Masala doydu bu millet..

Avatar
Veli 4 yıl önce

Mal meydanına yapılacak kapalı spor salonuna halen baslanmadi var olan yapılmadı olmayani istoyorsunuz

Avatar
Şingahlı 4 yıl önce

50 projemi, çok beklersin daha