Battal ve Pekmezci'den Ağbal'a ziyaret

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci Milletvekili Fetani Battal ile birlikte eski Maliye Bakanı, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal’ı ziyaret etti.

Battal ve Pekmezci'den Ağbal'a ziyaret
Bayburt Postası - Bayburt’ta yapılan ve yapılacak olan yatırımların konuşulduğu ziyarette Başkan Ağbal, Milletvekili Battal ve Belediye Başkanı Pekmezci geniş çaplı istişarelerde bulundular.

Ziyaret hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Pekmezci, “Ankara programımız kapsamında Sayın Milletvekilimizle birlikte hemşehrimiz, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanmız Sayın Naci Ağbal’a ziyarette bulunduk. Kendisiyle Bayburt için yapılan ve yapılması planlanan projeler hakkında geniş kapsamlı istişarelerde bulunarak düşüncelerimizi ilettik. Kendisi sağolsun Bayburt için yapılacak tüm projelerde destekçimiz olacağını söylediler. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Sayın Milletvekilimize de Bayburt için attığımız her adımda destekçimiz olduğu için şükranlarımı sunuyorum.  Bayburt’umuza en iyi hizmetlerin gelmesi adına istişarelerimizi ve görüşmelerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Bayburt her şeyin en iyisine layık. Bunun farkında olarak çalışıyoruz” ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
aaa 4 yıl önce

inşAllah şunu şuraya atayalım bunu buraya atayalım görüşülmemiştir

Avatar
Umut An 4 yıl önce

Temennilerin icraata dönüşülmesini arzu ediyoruz.

Avatar
muhterem 4 yıl önce

umarız,demiryolu,bayburttan,geçer,2015,yılnda,sn,c.başkanı,bayburt,mitinginde,söz,verdi,sn,n.ağbal,beyde,şah,tt,r,sevgi,ile

Avatar
Nivli 4 yıl önce

Bayburtlulari en iyi Demirel tanınmış çağırın gelsinler demiş ya bayburtlulari ya birini atayacaz ya birini işinden edecez Kayseri liler gelmesin onlar şimdi bir fabrika ister demis