Aydıntepe Kaymakamı Haskırış'a veda yemeği

Aydıntepe Kaymakamı Selçuk Haskırış'ın Tunceli Ovacık'a tayin edilmesi dolayısıyla veda yemeği düzenlendi.

Aydıntepe Kaymakamı Haskırış'a veda yemeği
Bayburt Postası - Aydıntepe Yaylası'nda düzenlenen programda konuşan Haskırış, Aydıntepe'de hizmet etmenin ve güzel insanlar tanımanın mutluluğu içinde olduğunu söyledi.

Haskırış, iki yıl süreyle görev yaptığı Aydıntepe'ye hizmet etmek onur duyduğunu belirttiği konuşmasında, güzel duygularla ayrıldığı Aydıntepe'den yine ülkemizin bir başka güzel yöresi Ovacık'ta hizmet edeceğini kaydetti.

Aydıntepe Belediye Başkanı Haşim Şentürk'de Haskırış'ın Aydıntepe halkı tarafından çok sevildiğini dile getirerek, tüm Aydıntepeliler adına teşekkür ederek, yeni görev yerinde kendisine güzel hizmetlerde bulunması temennisinde bulundu.

Yemeğe Bayburt Muhtarlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ebubekir Altundaşoğlu, Bayburt Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Derneği Başkanı Selami Kösal ile Aydıntepe mahalle ve köy muhtarları katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.