Açık peynir satışı artık yasak

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı peynir satışı ile ilgili yeni bir düzenleme yayınladı. Yapılan düzenlemeye göre ambalajsız peynir satılamayacak.

Açık peynir satışı artık yasak
Bayburt Postası - Açık peynir satışına yasak geldi. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı peynir satışı ile ilgili yeni bir düzenleme yayınladı. Yapılan düzenlemeye göre ambalajsız peynir satılamayacak.

8 Şubat 2015’te Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren ve 1 Ocak 2016’da başlayacak olan yeni Peynir Tebliği uygulamasına göre markette, pazarda, çarşıda artık açık peynir satışı yapılamayacak.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın yaptığı düzenlemeyle, markette, pazarda, çarşıda ambalajsız peynir satılamayacak. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın yaptığı düzenlemeyle, 8 Şubat 2015’te Resmi gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren yeni Peynir Tebliği’nde uygulama 1 Ocak 2016’da başlıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
etem 9 yıl önce

tavukta vardı bu kapsamda ama halen açık tavuk satan yerler var.