Yukarı Kırzı Köyü Kültür Evi hizmete açıldı

Aydıntepe Kaymakamlığı tarafından yaptırılan Yukarı Kırzı Köyü Kültür Evi hizmete açıldı.

Yukarı Kırzı Köyü Kültür Evi hizmete açıldı
Bayburt Postası - Aydıntepe Kaymakamlığı tarafından “Her Köyümüzde Bir Kültür Evi” projesi kapsamında hayata geçirilen Yukarı Kırzı Köyü Kültür Evi hizmete açıldı. 

Aydıntepe Kaymakamlığı tarafından yaptırılan kültür evi dualarla hizmet açıldı. Aydıntepe Kaymakam Haskırış, kültür evlerinin köyler için oldukça önem arzettiğini kaydederek, yapımında emeği olanlara teşekkür etti. Haskırış, merkezin köy halkına hayırlı olması temennisinde bulundu.

Açılışa Haskırış’ın yanı sıra  Aydıntepe Belediye Başkanı Haşim Şentürk, Yukarı Kırzı Muhtarı Enver Gür, kurum amirleri ve köy halkı katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İbrahim 6 yıl önce

Merhaba bana güncel haber yollayabilirmisiniz

Avatar
Turgay çığşar 5 yıl önce

Mesut ve ayşeden olma Muhammt gencer 2016 doğumlu kimliği osmaniye Kadirli Çığşar ecz kalmış ailesine haber verip buradaki yakınlarına aldira bilirseniz sevinirim Allahaemanet olun