Yeni bir soluk: Dönence

Bayburt’ta İlköğretim Okulları tarafından çıkarılan dergilere bir yenisi daha eklendi. Yüzbaşı Şehit Agah İlköğretim Okulu yayın organı olarak basılan Dönence isimli dergi, ilk sayısının kapağında okula ait bir fotoğraf ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Hayatta en hakiki mürşit ilimdir” sözünü kullanarak anlamlı bir başlangıç yaptı. Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Abdulcelil Kahveci’nin editörlük yaptığı Dönence, okulun tarihçesinden mezun olanların fotoğraf ve duygularına kadar geniş bir yelpazede bilgiler içeriyor. Özellikle okulumuz öğrencileri için makale ve şiir konusunda ilk deneyimlerini yaşayabilecekleri, yazı yazmanın ve yayınlatmanın keyfine varacakları ve bir anlamda gazeteciliğe ilk adım atacakları bir mecra olarak yayına başlayan Dönence’yi kutluyor, 2. sayısını merakla bekliyoruz.

Yeni bir soluk: Dönence

Dönence, okulun tarihçesinden mezun olanların fotoğraf ve duygularına kadar geniş bir yelpazede bilgiler içeriyorBayburt’ta İlköğretim Okulları tarafından çıkarılan dergilere bir yenisi daha eklendi. Yüzbaşı Şehit Agah İlköğretim Okulu yayın organı olarak basılan Dönence isimli dergi, ilk sayısının kapağında okula ait bir fotoğraf ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Hayatta en hakiki mürşit ilimdir” sözünü kullanarak anlamlı bir başlangıç yaptı. Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Abdulcelil Kahveci’nin editörlük yaptığı Dönence, okulun tarihçesinden mezun olanların fotoğraf ve duygularına kadar geniş bir yelpazede bilgiler içeriyor. Özellikle okulumuz öğrencileri için makale ve şiir konusunda ilk deneyimlerini yaşayabilecekleri, yazı yazmanın ve yayınlatmanın keyfine varacakları ve bir anlamda gazeteciliğe ilk adım atacakları bir mecra olarak yayına başlayan Dönence’yi kutluyor, 2. sayısını merakla bekliyoruz.

 

 

 

 

Onlar için gazeteciliğe ilk adım...

 

 önence’yi kutluyor, 2. sayısını merakla bekliyoruz

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.