Şölende “5. Gün Menüsü”

Bayburt Postası - Bu yıl 15. si düzenlenen Bayburt Uluslararası Dede Korkut Kültür ve Sanat Şöleni, bugün 5. gününü yaşıyor. Günün program menüsünde ilk sırada sabah saatlerinde başlayacak olan Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde gerçekleşen “İl Oluşunun 20. Yılında Bayburt” konulu sempozyum var. Şarzihni Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan sempozyuma, günün “en çok önerilenleri” arasında yer veriyoruz. (Saat: 10.30 / Şair Zihni Kültür Merkezi) Diğer etkinlikler şöyle: 

Şölende “5. Gün Menüsü”

Bayburt Dede Korkut Kültür ve Sanat ŞöleniBayburt Postası - Bu yıl 15. si düzenlenen Bayburt Uluslararası Dede Korkut Kültür ve Sanat Şöleni, bugün 5. gününü yaşıyor. Günün program menüsünde ilk sırada sabah saatlerinde başlayacak olan Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde gerçekleşen “İl Oluşunun 20. Yılında Bayburt” konulu sempozyum var. Şarzihni Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan sempozyuma, günün “en çok önerilenleri” arasında yer veriyoruz. (Saat: 10.30 / Şair Zihni Kültür Merkezi) Diğer etkinlikler şöyle: 

Saat: 11.00 / Halk Oyunları Gösterisi / Tarihi Bayburt Saat Kulesi Meydanı
Saat: 15.00 / Herfene / Piknik / Bayburt Vilayet Ormanı
Saat: 20.00 / Konser / Bayburt Kapalı Spor Salonu / Bedirhan Gökçe / Erkan Mutlu

YASAL UYARI; www.bayburtpostasi.com ve www.bayburtpostasi.com.tr adresinde yer alan resim ve haberlerin tüm hakları saklıdır. Yeniden basılması, dağıtılması, gerçek veya elektronik ortamda kullanılması izne bağlıdır. Kaynak gösterilmeden ve ilgili sayfaya link verilmeden kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.