Şölen, bu gece Bayburt Kalesi’nde başlıyor

15. Bayburt Dede Korkut Kültür ve Sanat Şenliği bu akşam Bayburt Kalesi’nde BEKDER tarafından verilen kokteyl ile başlıyor. Bayburt Eğitim ve Kültür Derneği tarafından verilen açılış kokteylinde, katılımcılara doyumsuz Çoruh ve Bayburt manzarasının yanı sıra sinevizyon gösterisi izlettirilecek. Şimdi “Bayburt’ta, Bayburt Kalesi’nde olmak vardı” dememek için vaktiniz hala var! Program 21.00’de başlıyor. Ayrıntılar, www.bayburtpostasi.com.tr de olacak.  

Şölen, bu gece Bayburt Kalesi’nde başlıyor

Şölen, bu gece Bayburt Kalesi’nde başlıyor15. Bayburt Dede Korkut Kültür ve Sanat Şenliği bu akşam Bayburt Kalesi’nde BEKDER tarafından verilen kokteyl ile başlıyor. Bayburt Eğitim ve Kültür Derneği tarafından verilen açılış kokteylinde, katılımcılara doyumsuz Çoruh ve Bayburt manzarasının yanı sıra sinevizyon gösterisi izlettirilecek. Şimdi “Bayburt’ta, Bayburt Kalesi’nde olmak vardı” dememek için vaktiniz hala var! Program 21.00’de başlıyor. Ayrıntılar, www.bayburtpostasi.com.tr de olacak.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.