Soğanlı yaylasında sakin ve güzel bir gün…

Bayburt Postası -  Dede Korkut Kültür Sanat Şölenleri’nin son günü Soğanlı Yaylası’nda yaşandı. Hava şartlarının kötü olması, önceki yıllara göre katılımın az olmasına sebep oldu. Yine de yayla da renkli görüntüler vardı. Iğdır Halk Oyunları ekibinin gösterisiyle başlayan yayla günü, Dede Korkut Kültür Derneği Halkoyunları ekibinin gösterisi ile sürdü. Hava şartlarının kötü olması sebebiyle, program planlandığı şekliyle sürdürülemedi. Yayla beyinin seçilmesiyle son bulan programa Vali Kerem Al, Milletvekili Fetani Battal, Belediye Başkanı H. Ali Polat, Cumhuriyet Başsavcısı Mithat Kutanoğlu, Aydıntepe Kaymakamı Fatih Baysal, Aydıntepe Belediye Başkanı Orhan Eraslan ve vatandaşlar katıldı.

Soğanlı yaylasında sakin ve güzel bir gün…

Soğanlı yaylasında sakin ve güzel bir gün yaşandı...Bayburt Postası -  Dede Korkut Kültür Sanat Şölenleri’nin son günü Soğanlı Yaylası’nda yaşandı. Hava şartlarının kötü olması, önceki yıllara göre katılımın az olmasına sebep oldu. Yine de yayla da renkli görüntüler vardı. Iğdır Halk Oyunları ekibinin gösterisiyle başlayan yayla günü, Dede Korkut Kültür Derneği Halkoyunları ekibinin gösterisi ile sürdü. Hava şartlarının kötü olması sebebiyle, program planlandığı şekliyle sürdürülemedi. Yayla beyinin seçilmesiyle son bulan programa Vali Kerem Al, Milletvekili Fetani Battal, Belediye Başkanı H. Ali Polat, Cumhuriyet Başsavcısı Mithat Kutanoğlu, Aydıntepe Kaymakamı Fatih Baysal, Aydıntepe Belediye Başkanı Orhan Eraslan ve vatandaşlar katıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YASAL UYARI; www.bayburtpostasi.com ve www.bayburtpostasi.com.tr adresinde yer alan resim ve haberlerin tüm hakları saklıdır. Yeniden basılması, dağıtılması, gerçek veya elektronik ortamda kullanılması izne bağlıdır. Kaynak gösterilmeden ve ilgili sayfaya link verilmeden kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.