“Seferberlik Hikâyeleri” ikinci baskısını yaptı

İlk baskısı 2008 yılında gerçekleşen ve ses getiren “Seferberlik Hikayeleri”nin 2. baskısı raflarda. Ötüken Neşriyat tarafından basılan ve gazetemiz yazarlarından U. Ahmet Aker’in imzasıyla çıkan “Seferberlik Hikâyeleri”, kısa zamanda hak ettiği ilgiyi gördü. Yakın tarihimize ışık tutan bu değerli kitap, cephede savaşanların değil, geride kalanların hikâyesini anlatıyor. Kıtlık, korku, hastalık, perişanlık ve yoksulluk gibi çaresizlik dolu yılların arka perdesini aralayan kitap, bu mücadeleye göğüs gerenlerin hikayelerini konu ediyor. Kısacası bir ibret vesikâsı olan bu eseri, okuyun, okutun!..

“Seferberlik Hikâyeleri” ikinci baskısını yaptı

Seferberlik Hikayeleriİlk baskısı 2008 yılında gerçekleşen ve ses getiren “Seferberlik Hikayeleri”nin 2. baskısı raflarda. Ötüken Neşriyat tarafından basılan ve gazetemiz yazarlarından U. Ahmet Aker’in imzasıyla çıkan “Seferberlik Hikâyeleri”, kısa zamanda hak ettiği ilgiyi gördü. Yakın tarihimize ışık tutan bu değerli kitap, cephede savaşanların değil, geride kalanların hikâyesini anlatıyor. Kıtlık, korku, hastalık, perişanlık ve yoksulluk gibi çaresizlik dolu yılların arka perdesini aralayan kitap, bu mücadeleye göğüs gerenlerin hikayelerini konu ediyor. Kısacası bir ibret vesikâsı olan bu eseri, okuyun, okutun!..

Bu müthiş hikayeleri, ibret vesikalarını hala okumadıysanız okuyun, okutun...U. Ahmet Aker aynı zamanda 10 günlük yazılarıyla Bayburt Postası okurları ile beraber oluyor






















 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.