Prof. Koçan’a sanat ödülü

Okan Üniversitesi tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilen Bilim ve Sanat Ödülleri’nin ilk sahipleri belirlendi.

Prof. Koçan’a sanat ödülü

Bayburt Postası - Okan Üniversitesi tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilen Bilim ve Sanat Ödülleri’nin ilk sahipleri belirlendi. 2012 Sanat Ödülü’ne Baksı Müzesi Kurucusu Prof. Dr. Hüsamettin Koçan layık görüldü.

“İş yaşamına en yakın üniversite” vizyonuyla bugüne kadar çalışmalarını sürdüren Okan Üniversitesi tarafından bu yıl itibariyle her yıl verilmesi planlanan Bilim ve Sanat ödüllerinin ilki sahiplerini buldu.

“2012 Bilim Ödülü”, bilime hizmetlerinden dolayı Prof. Dr. Veli Şahmurov’a verilirken, “2012 Sanat Ödülü”ne ise Baksı Müzesi’ni kurarak, Türkiye’de çok özel bir projeye imza atan Prof. Dr. Hüsamettin Koçan layık görüldü.

Okan Üniversitesi Tuzla Kampüsü’nde gerçekleşen 2012-2013 Akademik Yılı açılışında gerçekleşen ödül töreninde Prof. Dr. Hüsamettin Koçan ödülünü Okan Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Bekir Okan’ın elinden aldı.

Uluslararası bir çok ödüle sahip olan Prof. Dr. Hüsamettin Koçan, halen Okan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Plastik Sanatlar Bölümü Öğretim Üyeliği görevini sürdürüyor.

Fotoğraf: Okan Üniversitesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
METE ERMİŞ 8 yıl önce

BAYBURT İL KÜLTÜR MÜD,AİT BÜYÜK MÜZE YOK.!!,ERZURUM ARTVİN RİZE VE GÜMÜŞHANEDE VAR.!!!,DEĞERLİ YETKİLİLERE ÖNEMLE DUYRULUR.