Prof. Koçan, TBMM Onur Ödülü’nü alıyor!

Prof. Dr. Hüsamettin Koçan, TBMM 2014 Onur Ödülü’nü alıyor.

Prof. Koçan, TBMM Onur Ödülü’nü alıyor!
Bayburt Postası - Bayburt Valiliği ve Okan Üniversitesi Rektörlüğü tarafından aday gösterilen ve TBMM 2014 Onur Ödülü’ne layık görülen iki isimden biri olan Prof. Dr. Hüsamettin Koçan, 1 Ekim 2014 Çarşamba günü Meclis’te düzenlenecek törende ödülünü alacak. 

Akademik ve sanat yaşamı boyunca birçok ödüle layık görülen Prof. Koçan, Türkiye’de Bayburt’u başarıyla temsil ettiği kadar Türkiye’yi de Avrupa’da temsil etme başarısı gösterdi. Kurucusu olduğu Baksı Müzesi’yle Avrupa’da müze ödülü kazanan Prof. Koçan, ulusal veya uluslararası alanda başarı gösterdiği için TBMM tarafından onurlandırılacak.  

Prof. Dr. Hüsamettin Koçan ödülünü, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden Prof. Dr. Taner Demirer ile birlikte Meclis’te düzenlenecek törenle alacak.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet Çağıldak 10 yıl önce

Bu ödül onun değerine değer katmaz ama törendeki konuşması ödül verenlere çok şey katabilir.

Avatar
İdris DAŞTAN 10 yıl önce

Bu yaz tatilinde Baksi müzesini gezmek bana da nasip oldu. Bina mükemmel yapılmış ama içerik olarak dolu dolu olduğunu söyleyemem. Çok daha iyi eserlere ve çeşide yer verilebilir. Ama sayın hocamızı tebrik ederim bu cesaretli proje ve yatırımı için, memleket sevgisi ve milliyetçilik bu olsa gerek.