Niran Ünsal’dan Kara Basma İz Olur…

Bayburt Postası - Gençosman Stadyumu’nda yapılan müzik eğlence gecesinde assolist olarak sahneye çıkan pop müziğin güçlü sesi Niran Ünsal, son albümünde yer alan şarkılar olmak üzere birbirinden güzel bir çok şarkı seslendirdi. Fakat Bayburt’ta konser veripte, Bayburt türküsü söylemeden olmazdı. Niran Ünsal, söz yazarı ve bestekar olan değerli büyüğümüz Mustafa Ahıskalıoğlu’nun, dillere pelesenk olmuş eseri, “Kara Basma İz Olur” türküsüyle selamladı Bayburtluları. Niran Ünsal’ın sesinden “Kara Basma İz Olur” bambaşka bir hale bürünmüş, stadyum hop oturup, hop kalkar olmuştu. Sonrasında yaşananları ise tahmin edebiliyorsunuzdur. 

Niran Ünsal’dan Kara Basma İz Olur…

Niran Ünsal’dan Kara Basma İz Olur…Bayburt Postası - Gençosman Stadyumu’nda yapılan müzik eğlence gecesinde assolist olarak sahneye çıkan pop müziğin güçlü sesi Niran Ünsal, son albümünde yer alan şarkılar olmak üzere birbirinden güzel bir çok şarkı seslendirdi. Fakat Bayburt’ta konser veripte, Bayburt türküsü söylemeden olmazdı. Niran Ünsal, söz yazarı ve bestekar olan değerli büyüğümüz Mustafa Ahıskalıoğlu’nun, dillere pelesenk olmuş eseri, “Kara Basma İz Olur” türküsüyle selamladı Bayburtluları. Niran Ünsal’ın sesinden “Kara Basma İz Olur” bambaşka bir hale bürünmüş, stadyum hop oturup, hop kalkar olmuştu. Sonrasında yaşananları ise tahmin edebiliyorsunuzdur.

 

 

 

Bu güzel eserleri yazıp Bayburt kültürüne armağan eden büyüklerimize sahip çıkılması ve gelecek nesillere tanıtılması açısından, daha önceleri bir çok kez yapmış olduğumuz teklifimizi yineliyoruz.

Bayburt’ta yapılan gecelerde, türküleri seslendirilen büyüklerimizin isimlerinin bu gecelere verilmesini teklif ediyoruz. Sahi, sizce de daha anlamlı olmaz mı?

Mesela; Zakir Peksert Müzik Şöleni… Veya Mustafa Ahıskalıoğlu Sıla Gecesi… Abdurrahman Kayserili Türkü Ziyafeti… gibi…

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.