Niran Ünsal bu akşam Gençosman Stadyumu’nda

Bayburt Postası - Dede Korkut  Kültür ve Sanat Şöleni’nin ilk konser programı bu akşam Gençosman Stadyumu’nda yaşanacak. Salih Demir ve ardından Sincanlı Filiz ile başlayacak olan konserde sahneye en son Niran Ünsal çıkacak. Özellikle son yıllarda çıkardığı albümlerle tüm kesimlerin beğenisini kazanan Niran Ünsal’ın, Gençosman Stadyumu’nda göstereceği canlı performans merakla bekleniyor. Gecede ayrıca; havai fişek ve halk oyunları gösterileri yer alacak.

Niran Ünsal bu akşam Gençosman Stadyumu’nda

Niran Ünsal bu akşam Gençosman Stadyumu’nda Bayburt Postası - Dede Korkut  Kültür ve Sanat Şöleni’nin ilk konser programı bu akşam Gençosman Stadyumu’nda yaşanacak. Salih Demir ve ardından Sincanlı Filiz ile başlayacak olan konserde sahneye en son Niran Ünsal çıkacak. Özellikle son yıllarda çıkardığı albümlerle tüm kesimlerin beğenisini kazanan Niran Ünsal’ın, Gençosman Stadyumu’nda göstereceği canlı performans merakla bekleniyor. Gecede ayrıca; havai fişek ve halk oyunları gösterileri yer alacak.

Niran ÜnsalSincanlı Filiz

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.