‘Kitap Okuma Halkaları’ Bayburt’ta 500 öğrenciye ulaşacak

Bayburt Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Gençlik Merkezi Müdürlüğünce hayata geçirilen ‘Kitap Okuma Halkaları’ projesi kapsamında kentte 500 öğrenciye ulaşılması hedefleniyor.

‘Kitap Okuma Halkaları’ Bayburt’ta 500 öğrenciye ulaşacak
Bayburt Postası - Bayburt Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Gençlik Merkezi  Müdürlüğünce hayata geçirilen ‘Kitap Okuma Halkaları’ projesi kapsamında kentte 500 öğrenciye ulaşılması hedefleniyor.

Projeyle ilgili açıklamalarda bulunan Gençlik Merkezi  Müdürü Murat Ozulu, projenin hedef kitlesinin özellile öğrenciler olduğunu belirterek şunları kaydetti:

"Kitap Okuma Halkaları" Projesi'nde gençlerimizle özellikle ortaokul, lise ve yüksekokul öğrencileri başta olmak üzere üç grup oluşturuyoruz. Her grup her ay bir ‪kitap okuyor ve kritiğini yapıyoruz. Bayburt Gençlik Merkezi Has Odasında gerçekleştireceğimiz etkinlikte her ay her grup için bir kez bir araya geliyoruz.”

Hedeflerinin Bayburt’ta bulunan tüm öğrencilere ulaşmak olduğunu vurgulayan Ozulu, “Hedefimiz tüm ortaokul, lise ve üniversitedeki bölümü bulunan fakültelerdeki  öğrencilerle bir okuma halkası oluşturmak, bu da yaklaşık 500 öğrenciye ulaşmak demektir. Son olarak kitap okuma halkalarına 15 Temmuz İmam Hatip Ortaokulu ve Bayburt Kız İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret ederek eklemiş olduk.” dedi.

Proje kapsamında gençlere kitapların Gençlik Merkezi’nce temin edildiğini de sözlerine ekleyen Ozulu, “Bayburt Gençlik Merkezinin katılımcılara temin edeceği kitapları  okuyup gönüllü gençlerle birlikte değerlendirmesini yapıp hasbihal edeceğiz. "Kitap Okuma Halkaları" Projesi'nde gönüllü olmak istiyorum, bende kitabımı Gençlik Merkezinde gençlerle birlikte okumak istiyorum diyorsan "Kitap Okuma Halkaları" etkinliğine katılabilirsin.” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.