Kırkpınarlı gençlerden nakış şöleni

Halk Eğitim Merkezlerine  bağlı olarak  yaklaşık 7 aydır göz nurlarını nakış nakış işleyen gençler, yılsonu sergilerini beğeniye sundu. Kırkpınar Köyü Nakış Kursu öğrencilerinin düzenlediği sergiye Vali Kerem Al, Milletvekili Fetani Battal, Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, daire amirleri, köy halkı ve kursiyerler katıldı. Törende bir konuşma yapan Vali Kerem Al; “beşikten mezara kadar eğitim şart” dedi. Kursa katılan ve 7 ay eğitim gören kursiyerleri tebrik eden Vali Al, kendilerine bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi. Serginin açılışı sırasında ise Kırkpınar da büyük bir coşku yaşandı. Sergi, izleyenler tarafından beğeni topladı. Sergi açılışına katılan heyet daha sonra köyde kısa bir gezi turuna çıktı. Vali Kerem Al özellikle köy ilköğretim okulunun çevre düzenlemesi için bazı talimatlar verdi.

Kırkpınarlı gençlerden nakış şöleni

Milletvekili Battal, Vali Al ve Başkan Polat sergiyi keyifle dolaştıHalk Eğitim Merkezlerine  bağlı olarak  yaklaşık 7 aydır göz nurlarını nakış nakış işleyen gençler, yılsonu sergilerini beğeniye sundu. Kırkpınar Köyü Nakış Kursu öğrencilerinin düzenlediği sergiye Vali Kerem Al, Milletvekili Fetani Battal, Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, daire amirleri, köy halkı ve kursiyerler katıldı. Törende bir konuşma yapan Vali Kerem Al; “beşikten mezara kadar eğitim şart” dedi. Kursa katılan ve 7 ay eğitim gören kursiyerleri tebrik eden Vali Al, kendilerine bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi. Serginin açılışı sırasında ise Kırkpınar da büyük bir coşku yaşandı. Sergi, izleyenler tarafından beğeni topladı. Sergi açılışına katılan heyet daha sonra köyde kısa bir gezi turuna çıktı. Vali Kerem Al özellikle köy ilköğretim okulunun çevre düzenlemesi için bazı talimatlar verdi.

 

 

Serginin açılış kurdelesini Vali Al ve Milletvekili Battal birlikte kestiBattal, kurs öğrencilerine başarı belgelerini vererek hatıra fotoğrafı çektirdi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.