Kemal Yetişen yeni "Yayla Beyi" oldu

Bayburt Postası - Soğanlı Dağı programı yayla beyinin seçilmesiyle son buldu. İki yıldır Recai Battal’ın  üstlendiği Yayla Beyliği için bu kez değerli hemşehrimiz Kemal Yetişen talipli oldu. İstanbul’da ikamet eden ve Yetişen Kimya Sanayi Ticaret LTD Şirketi Sahibi Kemal Yetişen, 30 bin TL karşılığında yeni yayla beyi oldu. Aynı zamanda Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkan Vekilliği görevini de yürüten Kemal Yetişen İstanbul’da olduğu için, Mali Müşavir Yılmaz Kaya aracılığıyla yayla beyliğine talip oldu. Yayla Beyliğini simgeleyen “Asa” kendisine verilmek üzere Yılmaz Kaya’ya teslim edildi. Yeni yayla beyimize hayırlı olsun dileklerimizi iletir, başarılar dileriz.

Kemal Yetişen yeni

Kemal Yetişen yeni yayla beyi oldu...Bayburt Postası - Soğanlı Dağı programı yayla beyinin seçilmesiyle son buldu. İki yıldır Recai Battal’ın  üstlendiği Yayla Beyliği için bu kez değerli hemşehrimiz Kemal Yetişen talipli oldu. İstanbul’da ikamet eden ve Yetişen Kimya Sanayi Ticaret LTD Şirketi Sahibi Kemal Yetişen, 30 bin TL karşılığında yeni yayla beyi oldu. Aynı zamanda Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkan Vekilliği görevini de yürüten Kemal Yetişen İstanbul’da olduğu için, Mali Müşavir Yılmaz Kaya aracılığıyla yayla beyliğine talip oldu. Yayla Beyliğini simgeleyen “Asa” kendisine verilmek üzere Yılmaz Kaya’ya teslim edildi. Yeni yayla beyimize hayırlı olsun dileklerimizi iletir, başarılar dileriz.

 

YASAL UYARI; www.bayburtpostasi.com ve www.bayburtpostasi.com.tr adresinde yer alan resim ve haberlerin tüm hakları saklıdır. Yeniden basılması, dağıtılması, gerçek veya elektronik ortamda kullanılması izne bağlıdır. Kaynak gösterilmeden ve ilgili sayfaya link verilmeden kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.