Kara Yusuf Pehlivan'ın romanı yayınlandı

Bayburt Postası - Daha önce müjdesini verdiğimiz Bayburtlu Kara Yusuf Pehlivanın romanı yayınlandı. Yazarlarımızdan Muhlis Aydın’ın kaleme aldığı roman, Kara Yusuf Pehlivan’ın torunu Nevzat Taştan, kardeşinin torunu Muharrem Kiki, oğlunun damadı Gani Daştan ve torunu Alime Hanımın anlatımlarıyla başlıyor. Yazar, ardından Batum’a uzanıyor ve Abustalı Bekir’in Kara Yusuf Pehlivan oluşunun hikayesine başlıyor. Bir solukta okuyabileceğiniz bu keyifli roman hakkında geniş bir analiz yazısı ve yazar Muhlis Aydın ile roman üzerine söyleşiyi çok yakında sizlerle paylaşacağız. Yazar Muhlis Aydın’ı bu güzel eserden dolayı kutluyor, bu soluk soluğa okunacak romanı tüm hemşerilerimize tavsiye ediyoruz.

Kara Yusuf Pehlivan'ın romanı yayınlandı

Kara Yusuf Pehlivan'ın romanı yayınlandı...Bayburt Postası - Daha önce müjdesini verdiğimiz Bayburtlu Kara Yusuf Pehlivanın romanı yayınlandı. Yazarlarımızdan Muhlis Aydın’ın kaleme aldığı roman, Kara Yusuf Pehlivan’ın torunu Nevzat Taştan, kardeşinin torunu Muharrem Kiki, oğlunun damadı Gani Daştan ve torunu Alime Hanımın anlatımlarıyla başlıyor. Yazar, ardından Batum’a uzanıyor ve Abustalı Bekir’in Kara Yusuf Pehlivan oluşunun hikayesine başlıyor. Bir solukta okuyabileceğiniz bu keyifli roman hakkında geniş bir analiz yazısı ve yazar Muhlis Aydın ile roman üzerine söyleşiyi çok yakında sizlerle paylaşacağız. Yazar Muhlis Aydın’ı bu güzel eserden dolayı kutluyor, bu soluk soluğa okunacak romanı tüm hemşerilerimize tavsiye ediyoruz.

EDİTÖR: Bu günlerde haber merkezimize ulaşan yeni kitapların sevincini yaşıyoruz. Her birini aralıklarla sizlerle paylaşacağız.

Muhlis Aydın

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.