'Gençlik Kimliğiyle Buluşuyor' projesinde kapanış töreni

Bayburt Tarih-Kültür ve Edebiyat Derneği tarafından yürütülen Gençlik Kimliğiyle Buluşuyor projesinin kapanış töreni yapıldı.

'Gençlik Kimliğiyle Buluşuyor' projesinde kapanış töreni
Bayburt Postası - 2018-II Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen projenin final gecesinde proje faaliyetlerini içeren sinevizyon gösterimi yapıldı.

Bayburt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Adem Köse'nin de katıldığı proje kapanış programında BAYDER Başkanı Fatih Dündar, gençliğe yapılan yatırımın gelecek için yapılabilecek en güzel yatırım olduğunu belirterek, projeyi gençlerin var olan potansiyellerini kültürel sanatsal alanlara yönelterek topluma ,tarihine ve kültürüne daha duyarlı olmalarını sağlamak amacıyla gerçekleştirdiklerini söyledi.

Dündar, "Proje sürecinde görevimizi hakkıyla yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Proje hedeflerimizin üzerinde, bugün kapanışını gerçekleştirdiğimiz Gençlik Kimliğiyle Buluşuyor projesi, bazı faaliyetlerinin sürdürülebilir olması özelliğiyle de projeden sonra da dolaylı olarak devam edecektir" dedi.

Dündar, proje faaliyetlerinde işbirliği gerçekleştirdikleri kamu kurum amirlerine, BAYDER ailesine, BAYDER Yönetim Kuruluna, desteklerinden dolayı T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığına ve özellikle de gönüllü gençlere teşekkür etti.

Bayburt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Adem Köse ise başarılı yürütülen projeden dolayı BAYDER'e teşekkür ederek, "Bakanlığımız, gençlik üzerine önemli yatırımlar önemli projeler gerçekleştiriyor. Bu yatırımlardan ilimizin de yeterli düzeyde faydalanması gerekiyor. İlimizde yürütülen proje sayısı bir değil de bir kaç tane olabilirdi. BAYDER'i bu yönüyle de kutluyorum. Diğer kurum kuruluşlara örnek olmasını umuyorum" dedi.

Konuşmaların ardından kültürel folklorik sunumların gerçekleştirildiği proje kapanış programı, katılımcılara kokteyl ikramı verilerek sona erdi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.