El sanatları görmek isteyen Demirözü’ne…

Demirözü Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan yılsonu sergisinde birbirinden özel el nakışı, kumaş boyama, halı dokuma ve takı tasarımı beğeniye sunuldu. Kaymakam Turgay Ünsal, İlçe Jandarma Komutanı Cengizhan Baran ve Belediye Başkanı Selami Ersen’inde katıldığı sergi açılışına Demirözülüler yoğun ilgi gösterdi. Burada bir konuşma yapan Demirözü Kaymakamı Turgay Ünsal; “yaygın eğitim, örgün eğitimin yanında veya dışında düzenlenen eğitim faaliyetlerinin tümünü kapsar” dedi. Ünsal, sözlerini şöyle sürdürdü: “Yaygın eğitimde belli bir yaş sınırı yoktur, her yaş grubu kursiyerlerimizin el becerilerini arttırmak, boş zamanlarını daha aktif ve verimli geçirmelerini sağlamak, onlara belirli bir meslek edindirmektir. Bu kurslar, bu sergiler bizim kültürel zenginliğimizdir. Bu serginin açılmasında emeği geçen Halk Eğitim Merkezi Müdürümüzü ve büyük bir sabır ve titizlikle çalışan kursiyer hocalarımızı canı gönülden kutluyorum ve teşekkür ediyorum.”

El sanatları görmek isteyen Demirözü’ne…

Kaymakam Turgay Ünsal ve Bayan Ünsal sergiyi ilgi ile izlediDemirözü Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan yılsonu sergisinde birbirinden özel el nakışı, kumaş boyama, halı dokuma ve takı tasarımı beğeniye sunuldu. Kaymakam Turgay Ünsal, İlçe Jandarma Komutanı Cengizhan Baran ve Belediye Başkanı Selami Ersen’inde katıldığı sergi açılışına Demirözülüler yoğun ilgi gösterdi. Burada bir konuşma yapan Demirözü Kaymakamı Turgay Ünsal; “yaygın eğitim, örgün eğitimin yanında veya dışında düzenlenen eğitim faaliyetlerinin tümünü kapsar” dedi. Ünsal, sözlerini şöyle sürdürdü: “Yaygın eğitimde belli bir yaş sınırı yoktur, her yaş grubu kursiyerlerimizin el becerilerini arttırmak, boş zamanlarını daha aktif ve verimli geçirmelerini sağlamak, onlara belirli bir meslek edindirmektir. Bu kurslar, bu sergiler bizim kültürel zenginliğimizdir. Bu serginin açılmasında emeği geçen Halk Eğitim Merkezi Müdürümüzü ve büyük bir sabır ve titizlikle çalışan kursiyer hocalarımızı canı gönülden kutluyorum ve teşekkür ediyorum.”

 

 

Sergi hakkında eğitimcilerden bilgi alan Kaymakam Ünsal, başarılar diledi

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.