Demirözü Karaçayır’da büyük coşku

Bayburt Postası - Demirözü ilçemizde bu yıl ikincisi düzenlenen 2. Karaçayır Şenlikleri ikinci gününde yaşanan müzik ve eğlence programı ile son buldu. Demirözü’ne bağlı 16 köy derneğinin katkı sağladığı şenlik boyunca renkli görüntüler yaşandı. Yaşanan coşku ve mutluluktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Demirözü Kaymakamı Turgay Ünsal, “Şenlikler yılda bir defada olsa yerel halk ile gurbetten gelen insanları bir araya getirmektedir. Katılımın birlik ve beraberliği pekiştirdiğine, Demirözü’nün de birlik ve beraberlikle kalkınacağını ve ilerleyeceğine inanıyoruz” dedi.

Demirözü Karaçayır’da büyük coşku

Karaçayır Şenliği, halk oyunları ve mehteran gösterisi ile son buldu Bayburt Postası - Demirözü ilçemizde bu yıl ikincisi düzenlenen 2. Karaçayır Şenlikleri ikinci gününde yaşanan müzik ve eğlence programı ile son buldu. Demirözü’ne bağlı 16 köy derneğinin katkı sağladığı şenlik boyunca renkli görüntüler yaşandı. Yaşanan coşku ve mutluluktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Demirözü Kaymakamı Turgay Ünsal, “Şenlikler yılda bir defada olsa yerel halk ile gurbetten gelen insanları bir araya getirmektedir. Katılımın birlik ve beraberliği pekiştirdiğine, Demirözü’nün de birlik ve beraberlikle kalkınacağını ve ilerleyeceğine inanıyoruz” dedi.

 Şölene; Bayburt Milletvekili Fetani Battal, Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu, Bayburt Valisi Kerem Al, Polis Akademisi Başkanı Prof. Dr. Zühtü Arslan, Bayburt Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Necati Ekici, Erzincan Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Habip Yılmaz ve çok sayıda vatandaş katıldı.Şölene; Bayburt Milletvekili Fetani Battal, Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu, Bayburt Valisi Kerem Al, Polis Akademisi Başkanı Prof. Dr. Zühtü Arslan, Bayburt Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Necati Ekici, Erzincan Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Habip Yılmaz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Programda sahne alan Kader, Muhsin Bayburtlu, Uğur Murathan, Devran ve Sehlan Burak’ın söylediği türküler, şölene katılanlara unutulmaz anlar yaşattı. Halayların oluştuğu programda ayrıca; dereceli öğrencilere hediyeler verildi. “Türkiye Okuyor” projesi kapsamında kitap dağıtımı yapılan 2. Karaçayır Şenliği, halk oyunları ve mehteran gösterisi ile son buldu.

Muhsin BayburtluUğur Murathan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Demirözü’ne bağlı 16 köy derneğinin katkı sağladığı şenlik boyunca renkli görüntüler yaşandı

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.